MONTAŽNE KUĆE - KATALOG

MONTAŽNE KUĆE - KATALOG

DOMUSplus d.o.o.

KALKULATOR MATERIJALA ZA GRADNJU KUĆE

KONFIGURATOR ZA TUŠ KADE

TREBAM MAJSTORA/PONUDU ZA…

ISKORISTITE TRENUTNE POGODNOSTI DO 15% NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

ISKORISTITE TRENUTNE POGODNOSTI DO 15% NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

Akcija traje do isteka zaliha!

Adresar +

GRADATIN d.o.o.

Opis djelatnosti

Nudimo specijalna vozila, strojeve i nadogradnje, odnosno sve što je potrebno za održavanje čistoće gradova i naselja te ekološke ravnoteže okoliša. U svome asortimanu nudimo proizvode za zbrinjavanje svih vrsta otpada: kućnog i industrijskog, biootpada, papira, plastike itd., renomiranih europskih i domaćih proizvođača.

Kao generalni zastupnik tvornice  Farid Industrie S.p.A., jednog od vodećih europskih proizvođača nadogradnji vozila za odvoz otpada, nudimo širok izbor nadogradnji sukladno zahtjevima kupca, od 3.5 t na više, odnosno zapremnine 2 do 30 m3.

Za čišćenje i pranje ulica predstavljamo čistilice Johnston, za održavanje kanalizacije i probijanje kanalizacijskih cijevi proizvođač Moro nudi linije Elegance, Tornado i MT-Rex. Za manje lokalne jedinice posebno izdvajamo multifunkcionalno vozilo Egholm, primjenjivo u svakodnevnoj uporabi i svakom godišnjem dobu. Za eko osviještene nudimo električna i hibridna vozila Goupil. Osim novih vozila, Gradatin d.o.o. može zadovoljiti i vaše potrebe za rabljenim vozilima.

Spremnici za komunalni otpad: posude za komunalni otpad i odvojeno odlaganje otpada, veliki spremnici, polu/podzemni kontejneri te spremnici za opasan otpad. Kao ekskluzivni zastupnici renomiranih europskih proizvođača, Europlasta iz Austrije (proizvodi od PEHD-a), Meve iz Češke (cinčani kontejneri), te španjolskog Benito Urban – proizvođača podzemnih kontejnera, i Unikova s preskontejnerima, jamčimo kvalitetu i ažurnost pri isporuci robe.

Posebno želimo staviti naglasak na podzemne kontejnere kao novitet na našim prostorima.

Za sve postprodajne usluge stojimo Vam u potpunosti na raspolaganju.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Druge države

BiH, Makedonija, Srbija

Adresa

Livadarski put 19

Mjesto sjedišta

Sesvete - Zagreb

Broj pošte

10360

Telefon

01/ 29 08 121

Internet adresa

www.gradatin.hr

Društvene mreže

Detaljni kontakti sjedišta

Vozila:
tel: 01/ 29 08 142
fax: 01/ 29 08 193

Posude:
tel: 01/ 29 08 121/123
fax: 01/ 37 05 698
mob: 098/ 299 092

Kataloška prodaja:
tel: 01/ 29 08 121/122
fax: 01/ 37 05 698
mob: 098/ 29 90 92
e-mail: prodaja@gradatin.hr

Servis:
tel: 01/ 29 08 130
fax: 01/ 20 20 788

Specifičnosti

Tvrtka Gradatin d.o.o. osnovana je 1991. godine pod motom Prijatelj čistoće, te je proteklih godina, zahvaljujući jasnoj viziji i visokim standardima poslovanja izrasla u lidera na hrvatskom i tržištu ovog dijela Europe. U svom asortimanu nudi sve potrebno za zbrinjavanje kućnog i industrijskog otpada, biootpada, papira, plastike i drugog, a stalnom nadopunom ponude, prateći novosti na svjetskom tržištu, svojim kupcima pruža mogućnost da idu u korak s europskim standardima zaštite okoliša. Ponudom specijalnih vozila, strojeva i nadogradnji osigurano je održavanje čistoće gradova i naselja u skladu s ekološkom ravnotežom okoliša.

Gradatin d.o.o. osigurava servis i rezervne dijelove za svoje proizvode, a njegova je prednost i mobilni servis koji odgovara na poziv kupaca u najkraćem mogućem roku. Stalna prisutnost na tržištu, zadovoljstvo kupaca, te kvaliteta i trajnost proizvoda jamče da je Gradatin d.o.o. dobar i siguran poslovni partner.

GRADATIN d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: