KAKO DO DOMUSPLUS MONTAŽNE KUĆE

KAKO DO DOMUSPLUS MONTAŽNE KUĆE

Upute korak po korak!

KALKULATOR MATERIJALA ZA GRADNJU KUĆE

KONFIGURATOR ZA TUŠ KADE

TREBAM MAJSTORA/PONUDU ZA…

ISKORISTITE OUTLET CIJENE! SNIŽENJE KERAMIKE DO 70%!

ISKORISTITE OUTLET CIJENE! SNIŽENJE KERAMIKE DO 70%!

F.I.C. Outlet

Adresar +

AKCIJE FASADNIH SUSTAVA
Pogledajte cijene!

HOISTEC d.o.o.

Opis djelatnosti

Hoistec je tvrtka specijalizirana za rješenja rukovanja materijalom u industriji s posebnim naglaskom na industrijske dizalice i dizaličnu opremu (industrijske mosne dizalice s jednim ili dva mosta, stupne i zidne konzolne dizalice, lančana i užetna vitla).

Hoistec je regionalni partner jedne od vodećih njemačkih tvrtki u proizvodnji industrijskih dizalica, tvrtke Abus Kransysteme GmbH koja je certificirani dobavljač opreme i jamac neupitne njemačke kvalitete.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Druge države

BiH, Crna Gora, Srbija

Adresa

Ulica grada Vukovara 271/XIII

Mjesto

Zagreb

Broj pošte

10000

Telefon

01/ 77 88 935

Poslovnice/prodajna mjesta

Sjedište

Pogledaj lokaciju na karti
10000 Zagreb

Specifičnosti

Osoblje Hoisteca ima dugogodišnje iskustvo u projektiranju i primjeni rješenja iz područja transporta u industriji kao i održavanju te modernizaciji postojećih rješenja.

Već od prvog poziva naših klijenata, osobitu pažnju posvećujemo specifičnostima njihovih proizvodnih postupaka i procesa te ih savjetujemo u odabiru optimalnih rješenja.

U Hoistecu osobitu pažnju pridajemo servisnim aktivnostima - održavanju. Odobreni smo dobavljači rezervnih dijelova za dizalice ABUS i DEMAG koje ćemo isporučiti i po vašoj želji ugraditi. Svi su postupci i zahvati održavanja dokumentirani i u skladu s procedurama proizvođača.

HOISTEC d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: