KUPAONSKA LINIJA GEBERIT SELNOVA

KUPAONSKA LINIJA GEBERIT SELNOVA

Klasična bezvremenost.

KALKULATOR MATERIJALA ZA KROV

KONFIGURATOR ZA TUŠ KADE

TREBAM MAJSTORA/PONUDU ZA…

ISKORISTITE OUTLET CIJENE! SNIŽENJE KERAMIKE DO 70%!

ISKORISTITE OUTLET CIJENE! SNIŽENJE KERAMIKE DO 70%!

F.I.C. Outlet

Adresar +

QUADRO d.o.o.

Opis djelatnosti

Osnovna djelatnost poduzeća je proizvodnja betonske galanterije i prijevoz betona. Predmeti poslovanja još su: vađenje šljunka i pijeska, proizvodnja betonskih proizvoda za građevinarstvo, proizvodnja gotove betonske smjese, proizvodnja ostalih proizvoda od betona, gipsa i umjetnog kamena, te prijevoz robe cestom. Poduzeće danas proizvodi širok asortiman betonskih proizvoda - od opločnika, rubnika, palisada, betonskih kanalica i drugog.

PROIZVODI:
- OPLOČNICI: La Strada, Roma, Romanika, Formula, Rustika, Romb, Kocka, Osmerokut - Kocka, Šesterokut, Lepeza
- ANTIKA ZIDOVI - OGRADE: dekorativne obloge, mogu se koristiti kao unutarnje obloge za zidove, kao i vanjske
- RUBNJACI, PALISADE I STEPENICE: palisade koristimo kod visinskih prijelaza u vrtovima, dvorištima, vrlo su pogodne za montažu stepeništa.
- BETONSKE PLOČE: betonske ploče, travna rešetka
- OSTALA GALANTERIJA: odvodne kanalice, betonski blokovi
- TRANSPORTNI BETON

USLUGA PRIJEVOZA:
- PRIJEVOZ BETONA od betonare do mjesta ugradnje (gradilišta) vršimo sa automješalicama (mikserima) te pumpama za beton - dometa 25 metara - koje osiguravaju znatno bržu i lakšu ugradnju. Jedan mikser kamion može prevoziti od 5 do 10 metara kubnih betona.
- Ujedno vršimo uslugu prijevoza agregata, dok se prijevoz opločnika i ostale betonske galanterije vrši kamionima s dizalicom koji omogućuju istovar robe na gradilištu.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Druge države

Austrija, Slovenija

Adresa

Križovec 139D

Mjesto sjedišta

Mursko Središće

Broj pošte

40315

Telefon

040/ 86 62 34

Internet adresa

www.quadro.hr

Katalog proizvoda

Društvene mreže

Specifičnosti

Tvrtka Quadro d.o.o. datira još iz 1965. godine kada je Mijo Frančić započeo izrađivati betonske blokove prvo za vlastite potrebe, pa zatim za prijatelje, da bi se nakon toga i ozbiljno počeo baviti tim poslom. Tržište se počelo naglo širiti što je potaklo daljnji razvoj proizvodnje, a i prisililo gospodina Frančića na kupnju novih strojeva i stvaranje novih proizvoda.

01.08.1985. godine započela je radom “Zanatska radnja za izradu betonskih blokova – Frančić Damir” i bila je registrirana samo za izradu betonskih blokova. Nakon deset godina, točnije 02.11.1995.godine zanat počinje djelovati kao društvo sa ograničenom odgovornošću pod imenom QUADRO d.o.o. fokusirajući se na proizvodnju betonske galanterije – prvenstveno opločnika.

Osnovna djelatnost poduzeća je proizvodnja betonske galanterije i prijevoz betona. Predmeti poslovanja još su: vađenje šljunka i pijeska, proizvodnja betonskih proizvoda za građevinarstvo, proizvodnja gotove betonske smjese, proizvodnja ostalih proizvoda od betona, gipsa i umjetnog kamena, te prijevoz robe cestom. Poduzeće danas proizvodi širok asortiman betonskih proizvoda- od opločnika, rubnika, palisada, betonskih kanalica i drugog.

Vlastiti resursi – prvenstveno šljunčara u Turčišću, rezultirala je velikom prednošću nad lokalnom konkurencijom jer je vlastita sirovina omogućila poduzeću da u svakom trenutku može konkurirati na tržištu i kvalitetom i kvantitetom svojih proizvoda. Svih ovih godina ponuda poduzeća širi se prema zahtjevima tržišta- kontinuiranim razvojem novih proizvoda, prateći pritom svjetske trendove. U toku 2009. i 2010. godine poduzeće ulaže značajna sredstva u proširenje radnog i skladišnog prostora. Danas poduzeće zapošljava 20-tak ljudi i vodi politiku razvoja kroz brigu o zaposlenicima, investiranje u nove tehnologije, te razvoj novih proizvoda.

Vlasnici/direktori poduzeća „Quadro d.o.o.“ su Damir i Kristina Frančić.

MISIJA
Ideja koju je poduzeće razvijalo od svog početka i koja je bila i postala misijom poduzeća Quadro d.o.o. jest „ poštivanje ugovorenih rokova, kvaliteta proizvoda, konkurentne cijene uz poštivanje ekoloških standarda da bi na kraju postali prepoznatljivi „brend“ potrošačima na tržištu “.

Iako je poduzeće postalo prepoznatljivo na tržištu, sadašnje je polazište da se i dalje poboljšava (odnosno pojačava) pozicija i prisustvo poduzeća na što širem europskom tržištu te da se intenzivno radi na učinkovitom marketingu kako bi se ispunile želje i potrebe što većeg broja naših kupaca.

VIZIJA
„Pogled u budućnost“, odnosno vizija poduzeća glasila bi: „ostvarivanje i održavanje mjesta među vodećim tvrtkama u proizvodnji betona i betonske galanterije“.
Quadro d.o.o. ulaže velike napore u ostvarivanju svojih ciljeva na zadovoljstvo kupaca, dobavljača, društvene zajednice i vlasnika. Sve to omogućava daljnji razvoj, širenje na nova tržišta, ulaganja u nove tehnologije, a samim time i veliku prednost pred konkurencijom. Valja svakako napomenuti kako poduzeće ulaže i velike napore da svojim zaposlenicima osigura sigurnu radnu atmosferu, da im pruži raznolike mogućnosti napredovanja i usavršavanja te da u svakom trenutku prepoznaje i nagrađuje njihove zasluge za postignute uspjehe poduzeća.

QUADRO d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: