PRAKTIČNA RJEŠENJA ZA ODVODNJU I UREĐENJE OKUĆNICE

PRAKTIČNA RJEŠENJA ZA ODVODNJU I UREĐENJE OKUĆNICE

Sve za dom

TUŠ KABINE I PARAVANI

TUŠ KABINE I PARAVANI

Moderno uređenje kupaonice

Adresar +

AKCIJE FASADNIH SUSTAVA
Pogledajte cijene!

KERAMIKA MODUS d.o.o.

Opis djelatnosti

Na osnovu tradicije i bogatih nalazišta gline Keramika Modus iz Orahovice osnovana je šezdesetih godina prošlog stoljeća. Danas je tvrtka jedini hrvatski i vodeći regionalni proizvođač keramičkih pločica, a sve zahvaljujući investicijama u nove tehnologije, moderne strojeve i ljudske resurse.

Ponosno možemo reći kako smo među tehnološki najsuvremenijim tvornicama keramičkih pločica u ovom dijelu Europe, te se uvrstili i među vodeće proizvođače kompletnog asortimana keramičkih pločica, nudeći pločice za različite namjene:
- prešane podne i zidne pločice za unutarnje oblaganje
- dekor pločice i bordure kao završne detalje u prostoru.

Ulaganjem ne samo u tehnologiju i povećanje proizvodnje, već i u osuvremenjivanje dizajna linija pločica koje Keramika Modus nudi na tržištu, ispunjeno je i posljednje, ali i ključno očekivanje kupca - kvaliteta i estetski dojam pločice.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Druge države

Albanija, Austrija, Belgija, BiH, Bugarska, Češka, Crna Gora, Francuska, Grčka, Kosovo, Makedonija, Mađarska, Moldavija, Njemačka, Poljska, Rumunjska, Rusija, Slovačka, Slovenija, Srbija

Adresa

Vladimira Nazora 67

Mjesto sjedišta

Orahovica

Broj pošte

33515

Telefon

033/ 84 03 00

Poslovnice/prodajna mjesta

Izložbeno-prodajni salon Rujevac-Dvor

Pogledaj lokaciju na karti
44440 Dvor (Hrvatska Kostajnica)

Specifičnosti

Oznaka “GREEN MARK – SIGN OF EXCELLENCE” obilježje je održive ili “zelene”usluge, proizvoda ili tehnologije radi stvaranja dodane vrijednosti, promicanja, povećanja konkurentnosti i tržišnog plasmana istih. Keramika Modus postala je 2013. godine ponosni nositelj ove oznake koja se dodjeljuje za korištenje na vremenski rok od pet godina od strane tvrtke Energo Media Servis i Saveza za energetiku Zagreba.

Keramika Modus sustavno gradi „Total Quality Management“: Sustav upravljanja kvalitetom ISO-9001 uveden je 1998. godine, dopunjujući Sustav upravljanja kvalitetom 2000. godine uveden je Sustav praćenja troškova kvalitete, a od početka 2006. godine i Sustav upravljanja okolišem ISO-14001. U planu je uvođenje Sustava upravljanja zdravljem i sigurnošću na radu ISO-18001.

Reference

Više od 70% svog proizvodnog programa Keramika Modus izvozi u sve zemlje regije (Slovenija, Bosna i Hercegovina, Makedonija i Srbija – službeno predstavništvo), kao i u Austriju, Mađarsku, Rusiju, Rumunjsku, Češku, Slovačku, Bugarsku, Rusiju, Francusku, Belgiju, Kosovo, Moldaviju, Grčku…, a indirektno i na sva ostala tržišta.

KERAMIKA MODUS d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: