PRVI PROZOR NA SVIJETU ZA RAVNI KROV SA ZAKRIVLJENIM STAKLOM

PRVI PROZOR NA SVIJETU ZA RAVNI KROV SA ZAKRIVLJENIM STAKLOM

VELUX HRVATSKA d.o.o.

ISKORISTITE BLAGDANSKE POGODNOSTI NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

ISKORISTITE BLAGDANSKE POGODNOSTI NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

Akcija traje do 31.01.2019 ili do isteka zaliha!

Adresar +

VESELČIĆ GRADNJA d.o.o. Zagreb

Opis djelatnosti

Veselčić gradnja d.o.o. Zagreb bavi se specijalnim građevinskim radovima, izvođenje sanacija, hidroizolacija, zaštite građevina i spomenika kulture.

Uz zahtjeve sanacije, tvrtka Vesečić gradnja d.o.o. Zagreb izvodi stručna mjerenja, analize i izrada projektnih rješenja, savjetovanje, te usko surađuje sa dobavljačem sanacijskih materijala MC-Bauchemie GmbH & Co. KG koja je međunarodna tvrtka sa više od 50 godina iskustva u proizvodnji materijala građevinske kemije, te zastupa Desoi GmbH je jedan od vodećih proizvođača tehničkih proizvoda i opreme za tehniku injektiranja.

Dio detaljnijih djelatnosti Vesečić gradnje d.o.o. Zagreb su injektiranja u svrhu horizontalnog prekida kapilarnog uzdizanja vlage, površinsko injektiranje u obliku plašta iza građevinskih elemenata, trajno brtvljenje pukotina, prodora i dinamički opterećenih elemenata, injektiranje zidanih konstrukcija i betona u svrhu učvršćivanja, stabilizacije temeljnog tla te postavljanje sistema za naknadno injektiranje, izrada i sanacija elemenata odvodnje, radnih reški po sustavima, kao i sanacija, obrada i zaštita betonskih površina, te sustavi za hidroizolaciju i sanaciju terasa, lođa i ravnih krovova, dilatacijske trake i brtvene mase za dilatacije, spajanje i stabilizacija zastornih kolosijeka.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Druge države

BiH, Slovenija, Srbija

Adresa

Oreškovićeva 16

Mjesto sjedišta

Zagreb

Broj pošte

10010

Telefon

01/ 66 41 756

Telefax

01/ 66 41 756

Kontakt osoba

g. Berislav Veselčić; 098/ 98 34 339

Specifičnosti

Sanacija građevina je neizbježna realnost, bilo da je potreba za sanacijom nastala utjecajem vremenskih uvjeta, greškom u izvođenju ili projektiranju, svakodnevno smo suočeni sa sve većom potrebom za sanacijskim radovima. Iskustvo, stroga primjena struke, visok tehnološki nivo i školovani djelatnici osnova su za kvalitetno izvođenje najzahtjevnijih radova sukladno europskim i svjetskim standardima i normama.

Našim kupcima i partnerima nudimo stručno savjetovanje i partnerski pristup u rješavanju zajedničkog problema te dugotrajnu kvalitetu koja odgovara najzahtjevnijim europskim i svjetskim standardima i normama. Naš cilj je da ostanemo profesionalni, dinamični i u stalnom kontaktu sa tehnološkim napretkom u struci. Svojom visokostručnom i kvalitetnom ponudom odgovaramo aktualnim zahtjevima u području graditeljstva. Razvijamo znanje kao svoj najznačajniji i prepoznatljiv proizvod.

VESELČIĆ GRADNJA d.o.o. Zagreb se nalazi u ovim kategorijama: