KAKO DO DOMUSPLUS MONTAŽNE KUĆE

KAKO DO DOMUSPLUS MONTAŽNE KUĆE

Upute korak po korak!

KALKULATOR MATERIJALA ZA GRADNJU KUĆE

KONFIGURATOR ZA TUŠ KADE

TREBAM MAJSTORA/PONUDU ZA…

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE OD 30-40%

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE OD 30-40%

Akcija traje do isteka zaliha!

Adresar +

VESELČIĆ GRADNJA d.o.o. Zagreb

Opis djelatnosti

Veselčić gradnja d.o.o. Zagreb bavi se specijalnim građevinskim radovima, izvođenje sanacija, hidroizolacija, zaštite građevina i spomenika kulture.

Uz zahtjeve sanacije, tvrtka Vesečić gradnja d.o.o. Zagreb izvodi stručna mjerenja, analize i izrada projektnih rješenja, savjetovanje, te usko surađuje sa dobavljačem sanacijskih materijala MC-Bauchemie GmbH & Co. KG koja je međunarodna tvrtka sa više od 50 godina iskustva u proizvodnji materijala građevinske kemije, te zastupa Desoi GmbH je jedan od vodećih proizvođača tehničkih proizvoda i opreme za tehniku injektiranja.

Dio detaljnijih djelatnosti Vesečić gradnje d.o.o. Zagreb su injektiranja u svrhu horizontalnog prekida kapilarnog uzdizanja vlage, površinsko injektiranje u obliku plašta iza građevinskih elemenata, trajno brtvljenje pukotina, prodora i dinamički opterećenih elemenata, injektiranje zidanih konstrukcija i betona u svrhu učvršćivanja, stabilizacije temeljnog tla te postavljanje sistema za naknadno injektiranje, izrada i sanacija elemenata odvodnje, radnih reški po sustavima, kao i sanacija, obrada i zaštita betonskih površina, te sustavi za hidroizolaciju i sanaciju terasa, lođa i ravnih krovova, dilatacijske trake i brtvene mase za dilatacije, spajanje i stabilizacija zastornih kolosijeka.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Druge države

BiH, Slovenija, Srbija

Adresa

Oreškovićeva 16

Mjesto sjedišta

Zagreb

Broj pošte

10010

Telefon

01/ 66 41 756

Telefax

01/ 66 41 756

Kontakt osoba

g. Berislav Veselčić; 098/ 98 34 339

Specifičnosti

Sanacija građevina je neizbježna realnost, bilo da je potreba za sanacijom nastala utjecajem vremenskih uvjeta, greškom u izvođenju ili projektiranju, svakodnevno smo suočeni sa sve većom potrebom za sanacijskim radovima. Iskustvo, stroga primjena struke, visok tehnološki nivo i školovani djelatnici osnova su za kvalitetno izvođenje najzahtjevnijih radova sukladno europskim i svjetskim standardima i normama.

Našim kupcima i partnerima nudimo stručno savjetovanje i partnerski pristup u rješavanju zajedničkog problema te dugotrajnu kvalitetu koja odgovara najzahtjevnijim europskim i svjetskim standardima i normama. Naš cilj je da ostanemo profesionalni, dinamični i u stalnom kontaktu sa tehnološkim napretkom u struci. Svojom visokostručnom i kvalitetnom ponudom odgovaramo aktualnim zahtjevima u području graditeljstva. Razvijamo znanje kao svoj najznačajniji i prepoznatljiv proizvod.

VESELČIĆ GRADNJA d.o.o. Zagreb se nalazi u ovim kategorijama: