KUPAONSKA LINIJA GEBERIT SELNOVA

KUPAONSKA LINIJA GEBERIT SELNOVA

Klasična bezvremenost.

ISKORISTITE TRENUTNE POGODNOSTI DO 15% NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

ISKORISTITE TRENUTNE POGODNOSTI DO 15% NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

Akcija traje do isteka zaliha!

Adresar +

STOLARIJA MEMENTO

Opis djelatnosti

Projektiranje i izrada namještaja po mjeri.

IZRADA NAMJEŠTAJA OD MASIVA: Danas se uglavnom bavimo izradom visoko kvalitetnog namještaja iz masiva i uređivanjem interijera kvalitetnim materijalima, npr. egzotičnim kao što je TEAK (tikovina), ili nježnim kao što je JASEN.

KUHINJE I UGRADBENI ORMARI: Izrađujemo ugradbene ormare točno po vašim mjerama. Ormare izrađujemo po narudžbi, oni mogu biti samostojeći ili ugradbeni. Nudimo preko 50 boja iverala, razne vrste stakala ili ogledala, plexiglasa, aluminijske profile u više boja i oblika.

SPAVAĆE I DNEVNE SOBE: Prilično intenzivan život, kakav živi suvremeni čovjek, iz njega izvlači mnogo energije i u svom domu svaki čovjek mora imati zaseban prostor u kojem se može opustiti i povratiti potrošenu energiju.

SOBNA I ULAZNA VRATA: Ulazna vrata kao proizvod omogućuju bezbroj kombinacija estetskih i novih rješenja u pogledu designa i dodatnih dijelova. Masivna vrata slično kao i prozori izrađuju se iz elemenata termički tretiranog (osušenog na 13±2% sadržaja vode) materijala i lameliranog drva. Vrata se izrađuju u kombinaciji sa i bez stakla, a po investitorovoj želji. Za ulazna vrata upotrebljava se birana jelovina/smrekovina, kao i hrastovina.

DRVENE KUĆICE: Izrada EKO montažnih, drvenih kućica po želji kupca.

DRVENE OGRADE: Vanjska drvena ograda.

DRVENE STEPENICE.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Adresa

Šidska 1

Mjesto sjedišta

Zagreb

Broj pošte

10000

Telefon

01/ 38 16 206

Kontakt osoba

g. Petar Crnarić; 091/ 38 16 206

Društvene mreže

STOLARIJA MEMENTO se nalazi u ovim kategorijama: