MONTAŽNE KUĆE - KATALOG

MONTAŽNE KUĆE - KATALOG

DOMUSplus d.o.o.

KALKULATOR MATERIJALA ZA GRADNJU KUĆE

KONFIGURATOR ZA TUŠ KADE

TREBAM MAJSTORA/PONUDU ZA…

ISKORISTITE OUTLET CIJENE! SNIŽENJE KERAMIKE DO 70%!

ISKORISTITE OUTLET CIJENE! SNIŽENJE KERAMIKE DO 70%!

F.I.C. Outlet

Adresar +

AKCIJE FASADNIH SUSTAVA
Pogledajte cijene!

ZADOL GRUPA d.o.o.

Opis djelatnosti

Tvrtka se prvobitno bavila staklarskom proizvodnjom, no devedesetih godina prošlog stoljeća proširili smo svoje djelatnosti, tako se danas bavimo izradom PVC i ALU stolarije.

Danas zapošljavamo 20 visokostručnih osoba koje su proizvodnju PVC i ALU stolarije dovele do savršenstva. Dugogodišnje iskustvo, kvaliteta izrade PVC i ALU stolarije visoko kvalitetnim profilima Njemačkog proizvođača “Salamander”, te okovom “Winkhaus” i vlastiti proizvodni pogon, razlozi su zašto smo danas jedan od regionalnih lidera proizvođača PVC i ALU stolarije.

Za vaš dom ili poslovni prostor izraditi ćemo stolariju koja je potpuno prilagođena Vašim željama i potrebama, bilo da se radi o PVC i ALU prozorima, vratima, kliznim vratima, zimskim vrtovima ili pak sjenicama. U ponudi imamo i prozorske klupčice, sjenila za sunce (sjenila, PVC i ALU rolete, PVC i ALU grilje, PVC i ALU žaluzine) te zaštitu od insekata.

Od sada smo u mogućnosti izraditi dekorativne, termo i unikatne panele, čija je jedna od prednosti i naknadna mogućnost zamjene razbijenog stakla. Dolaze u svim bojama, a postoje i paneli sa uzorkom. Osim panela, u ponudi se nalaze i razne vrste ukrasnih stakala, koja možemo pjeskariti prema Vašem uzorku.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Druge države

Europska unija

Adresa

Čakovečka 107

Mjesto sjedišta

Prelog

Broj pošte

40323

Telefon

040/ 64 69 44

Specifičnosti

Tvrtku Zadol grupa osnovali smo prije više od 30 godina u Donjem Knegincu u Međimurskoj županiji. Zbog proširenja svoje djelatnosti, tvrtku smo 2003. godine preselili u nove i modernije prostorije u Prelogu.

Jamstvo od 15 godina na izradu i montažu stolarije zadovoljiti će i one najzahtjevnije. Možete biti sigurni da ćete s našim proizvodima biti zadovoljni cijeli život!

ZADOL GRUPA d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: