KUPAONSKA LINIJA GEBERIT SELNOVA

KUPAONSKA LINIJA GEBERIT SELNOVA

Klasična bezvremenost.

KALKULATOR MATERIJALA ZA GRADNJU KUĆE

KONFIGURATOR ZA TUŠ KADE

TREBAM MAJSTORA/PONUDU ZA…

ISKORISTITE OUTLET CIJENE! SNIŽENJE KERAMIKE DO 70%!

ISKORISTITE OUTLET CIJENE! SNIŽENJE KERAMIKE DO 70%!

F.I.C. Outlet

Adresar +

HAL d.o.o.

Opis djelatnosti

Projektiranje, prodaja, izrada i montaža rasvjetnih tijela i rasvjetnih sustava po narudžbi. Rasvjetu projektiramo i izvodimo u različitim objektima: prodavaonice, stambeni prostori, muzeji, škole, odvjetničke kancelarije, zdravstvene ustanove, poslovni i gospodarski prostori, ugostiteljski objekti, obrtničke radionice...

U ponudi imamo:
- Specijalna rasvjeta (LED rasvjeta, elektroluminiscentna i svjetlovodna rasvjeta).
- Dekorativna rasvjeta, vanjska rasvjeta i tehnička rasvjeta (šinski reflektori, ugradna tehnička rasvjeta, ugradni reflektori, viseće tehničke svjetiljke, ugradna halogena rasvjeta, viseća halogena/fluo rasvjeta).

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Druge države

Austrija, BiH, Crna Gora, Italija, Kosovo, Makedonija, Njemačka, Slovenija, Srbija

Adresa

Ognjena Price 8

Mjesto sjedišta

Varaždin

Broj pošte

42000

Telefon

042/ 23 33 60

Telefax

042/ 23 31 07

Kontakt osoba

g. Zoran Košmerl; 091/ 59 30 800

Internet adresa

www.hal-croatia.com

Reference

Hal katalog proizvoda

Društvene mreže

Specifičnosti

Tvrtka HAL je nastala 1991. godine privatnom inicijativom osnivača s idejom da se smisao za industrijsko oblikovanje i oblikovanje prostora objedine u proizvodnji dekorativne rasvjete jednostavnih oblika i konstrukcije. Ubrzo je proizvodni program radionice naišao na pozitivne odjeke sa tržišta i pretvorio ideju u djelo.

Mnogobrojni poslovni i stambeni prostori osvanuli su u novom ruhu, prepoznatljivom po dopadljivoj i funkcionalnoj rasvjeti. Proizvodnja malih serija i sposobnost prilagođavanja proizvodnog programa povremeno specifičnim oblikovnim i funkcionalnim zahtjevima naišla je na dodatno odobravanje medu arhitektima. Usporedo s proizvodnjom i jednako važno razvijao se pristup korisnicima. Osnovna ideja po kojoj je tvrtka i danas cijenjena medu arhitektima je razumijevanje zahtjeva sa stanovišta arhitekta, a ne trgovca.

Pojavom zahtjevnijih zadataka javila se potreba za dopunom ponude tehničkom rasvjetom. Tu je nakon pažljivog izbora započeo višegodišnji partnerski odnos s renomiranim svjetskim proizvođačima rasvjete. Sredinom devedesetih pojavio se konkretniji interes za svjetlovodnu rasvjetu.

Ovu mladu granu svjetlotehnike, koja zahtjeva posebnu edukaciju, smisao za arhitektonski detalj kao spoj tehnologije i oblikovanja, među prvima je predstavila tvrtka HAL na našem tržištu u jednom novom svjetlu zahvaljujući kvalitetnom međunarodnom partnerskom odnosu. Danas je HAL uz vlastito iskustvo potpomognuto potporom svjetski priznatog partnera, te uz tehnički potencijal u mogućnosti odgovoriti na svaki zadatak u primjeni svjetlovodne rasvjete.

Sa sjedištem u Varaždinu i mnogobrojnim partnerima širom Hrvatske i inozemstva djelatnici tvrtke HAL će nastaviti uspješno pomagati u rješavanju svjetlotehničkih i oblikovnih problema na opće zadovoljstvo kako angažiranih inženjera i trgovaca tako i krajnjih kupaca. Kod toga ce uvijek biti osnovni cilj zadovoljiti namjenu poštivajući visoke oblikovno funkcionalne kriterije uz neizbježno uvažavanje ekonomičnosti pojedinog projekta.

Reference

Brojne prodavaonice, stambeni prostori, muzeji, škole, odvjetničke kancelarije, zdravstvene ustanove, poslovni i gospodarski prostori, ugostiteljski objekti, obrtničke radionice. Kompletan popis pogledajtne na linku Reference.

HAL d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: