VODIČ KROZ DOKUMENTACIJU ZA GRADNJU MONTAŽNE KUĆE

VODIČ KROZ DOKUMENTACIJU ZA GRADNJU MONTAŽNE KUĆE

DOMUSplus d.o.o.

ISKORISTITE TRENUTNE POGODNOSTI DO 15% NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

ISKORISTITE TRENUTNE POGODNOSTI DO 15% NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

Akcija traje do isteka zaliha!

Adresar +

AKCIJE FASADNIH SUSTAVA
Pogledajte cijene!

POLIESTER BRAJDIĆ d.o.o.

Opis djelatnosti

Polyester Univerzal D sa svojim podnim sustavima u suradnji sa Bayer Leverkusen surađuje već punih 15 godina u razvoju, proizvodnji i aplikaciji podnih sistema na bazi samolivnih smola, te je jedna od vodećih tvrtki na području industrijskih podova, podnih obloga i dekorativnih podova.

Kod izrade novih podnih površina, kod prilagodbe postojećih podova s promijenjenim zahtjevima korištenja ili u slučaju sanacije, naši su sustavi podova i podnih premaza na bazi samolivnih smola dorasli svakom opterećenju i osiguravaju visoke higijenske i sigurnosne standarde.

Po posebnim zahtjevima spoj poda i zida može se izvesti u obliku sokla (holkera), tako da se znatno olakša čišćenje poda i smanjuju troškovi održavanja.

Poliester Univerzal sa svojim EKOFRIZ - EKOTERM proizvodima (Solar i Central) u suradnji sa Shellom surađuje već punih 18 g. u razvoju, proizvodnji i primjeni (aplikaciji) ekološki prihvatljivih tekućina za prijenos topline uključujući i certifikate, zdravstveni atest i tehnički atest, te su jedna od vodećih tvrtki na području proizvodnje i ugradnje ekoloških prihvatljivih tekućina za prijenos topline EKOFRIZ - EKOTERM.

EKOFRIZ - EKOTERM SOLAR - tekućina je koja struji (cilkulira) kroz sustav, odnosno cijevi razvoda solarnog kruga od kolektora do spremnika u kojem dolazi do izmjene topline s EKOFRIZ EKOTERM SOLAROM sustava grijanja koji sprječava smrzavanje, sprječava koroziju u sustavu.

EKOFRIZ - EKOTERM CENTRAL - biorazgradiv i ne toksičan. Kompatibilan s ostalim tekućinama za prijenos topline. Smanjuje mogućnost taloženja kamenca, te poradi specifične gustoće bolji je prijenosnik topline što doprinosi i uštedi energije.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Druge države

Europa

Adresa

Predovečka 11

Mjesto

Zagreb

Broj pošte

10000

Telefon

01/ 30 18 775

Poslovnice/prodajna mjesta

Proizvodnja

Pogledaj lokaciju na karti
10000 Zagreb

Ured RIJEKA

Pogledaj lokaciju na karti
51000 Rijeka

POLIESTER BRAJDIĆ d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: