RAZMIŠLJATE O DIZAJNU SVOJIH NOVIH PROZORA?

RAZMIŠLJATE O DIZAJNU SVOJIH NOVIH PROZORA?

Novi dizajn s izvrsnom toplinskom izolacijom

KALKULATOR MATERIJALA ZA KROV

KONFIGURATOR ZA TUŠ KADE

TREBAM MAJSTORA/PONUDU ZA…

ISKORISTITE TRENUTNE POGODNOSTI DO 15% NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

ISKORISTITE TRENUTNE POGODNOSTI DO 15% NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

Akcija traje do isteka zaliha!

Adresar +

AKCIJE FASADNIH SUSTAVA
Pogledajte cijene!

POSSUM d.o.o.

Opis djelatnosti

Kroz naše programe ekskluzivnog zastupstva SBH i MAX FRANK nudimo Vam rješenja za izvođenje specijalnih građevinskih zahvata uz našu pomoć:

MAX FRANK podrazumijeva specijalni pribor za gradnju betonskih konstrukcija: betonski distanceri oplatnih tehnologija, armaturni distanceri i armaturna ojačanja, sistemi brtvljenja, vodonepropusni sistemi, zvučni i toplinski izolacioni sistemi.

SBH kanalne oplate, tj. sistemi za razupiranje/zagrađivanje s paletom od 12 različitih sistema razupiranja za male poslove s ALU kanalnom oplatom do najzahtjevnijih hidrotehničkih kanala dubine do 11,00m i širine do 12,50m sa MEGA kliznom kanalnom oplatom.

POSSUM/SBH odjel za najam kanalne oplate i sistema za razupiranje razvijen je u projektima izgradnje Republike Hrvatske i kao takav zadovoljava visoke standarde naših najmoprimaca, investitora i projektanata.

Također, otkupljujemo rabljenu kanalnu oplatu i sisteme za razupiranje, te spojni pribor i elemente.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Druge države

BiH

Adresa

Klaićeva 44

Mjesto sjedišta

Zagreb

Broj pošte

10000

Telefon

01/ 37 76 524

Specifičnosti

POSSUM je od 1993. prisutan na hrvatskom tržištu sa sveobuhvatnim rješenjima u građevinarstvu. Modernim tehnologijama postavlja najviše standarde pri izvođenju poslova u projektima niskogradnje i visokogradnje.

Sa svojim 20. godišnjim prisutstvom u skoro svim većim građevinskim projektima sagradili smo povjerenje koje su prepoznale sve poznate građevinske kuće, a naši specijalisti sa svojim iskustvom nezaobilazni faktor pri savjetovanju i pružanju Know-How usluge znanja za građevinske inženjere i projektante.

POSSUM d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: