PRAKTIČNA RJEŠENJA ZA ODVODNJU I UREĐENJE OKUĆNICE

PRAKTIČNA RJEŠENJA ZA ODVODNJU I UREĐENJE OKUĆNICE

Sve za dom

KALKULATOR MATERIJALA ZA KROV

KONFIGURATOR ZA TUŠ KADE

TREBAM MAJSTORA/PONUDU ZA…

TUŠ KABINE I PARAVANI

TUŠ KABINE I PARAVANI

Moderno uređenje kupaonice

Adresar +

KAMEN DIZAJN d.o.o.

Opis djelatnosti

Proizvodnja i prodaja umjetnog dekorativnog kamena za vanjske i unutarnje zidove i podove.

Kamen dizajn proizvodi umjetni dekorativni kamen koji je najvjerodostojniji i najuvjerljiviji umjetni kamen koji se proizvodi na ovim prostorima. Kamen Dizajn radi kompletan program proizvodnje kamena od dizajniranja kamena do izrade kalupa. Sve više privlačimo pozornost raznih investitora, arhitekata i privatnih osoba koji kod nas dolaze i interesiraju se za naš umjetni dekorativni kamen. Naš dekorativni umjetni kamen razlikuje se od kamena drugih hrvatskih proizvođača.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Adresa

Slavonska Avenija 15 - Sjedište i izložbeni salon (ulaz za trgovački centar MD PROFIL)

Mjesto sjedišta

Zagreb

Broj pošte

10000

Telefon

098/ 31 39 64

Telefax

01/ 24 55 281

Kontakt osoba

g. Josip Ljevar

Internet adresa

www.dekorativni-umjetni-kamen.com

Društvene mreže

Specifičnosti

KAMEN DIZAJN proizvodi umjetni dekorativni kamen koji je najvjerodostojniji i najuvjerljiviji umjetni kamen koji se proizvodi na ovim prostorima. Kamen Dizajn radi kompletan program proizvodnje kamena od dizajniranja kamena do izrade kalupa. Sve više privlačimo pozornost raznih investitora, arhitekata i privatnih osoba koji kod nas dolaze i interesiraju se za naš umjetni dekorativni kamen. Naš dekorativni umjetni kamen razlikuje se od kamena drugih hrvatskih proizvođača.

Naš dekorativni kamen može se postaviti na sve čvrste površine bilo to u unutarnjem ili vanjskom prostoru. Umjetni kamen isto tako može se postaviti na knauf i osb ploče. Ukoliko se odlučite sami postavljati dekorativni kamen dobro bi bilo posavjetovati sa našim stručnjakom za postavku umjetnog kamena. Dekorativni umjetni kamen je izrađen od prirodnih materijala (Bijeli cement, liapor - ekstrudirana glina, kamena prašina) Težina umjetnog kamena po 1m2 iznosi 30 do 50 kg. Dok još traje proces izrade dekorativnog kamena u kamen se dodaju i oksidne boje. Pri stvrdnjavanju boje postaju dio kamena, tako da nakon više godina izloženosti vremenskim promjenama nema nikakvih značajnijih promjena na umjetnom kamenu.

Dnevno se može postaviti 8-10 m2 dekorativnog kamena. Postavka kamena uvjetovana je površinom na koju se umjetni kamen postavlja. Ukoliko želite stručno postavljanje umjetnog dekorativnog kamena mi vam možemo preporučiti osobe koje su se u ovom poslu već dokazali. Umjetni kamen je nezapaljiv i može se postaviti blizu kamina. jedini je uvjet da se umjetni kamen odmakne 70 cm od izloženosti plamena.

Dekorativni kamen podnosi vlagu tako da može biti izložen i kiši. Debljina umjetnog dekorativnog iznosi 2-5 cm. zavisno od modela kamena. Kod postavljanja umjetnog kamena koristi se fleksibilno ljepilo. Jedna vreća fleksibilnog ljepila pokriva od 5 do 7 m2 površine na koju se ljepi umjetni kamen. Kamen se čisti površinski sa običnom četkom ili se jednostavno opere. Ukoliko se pojavi salitra (bjelilo koje izbije u zimskim mjesecima) opere se čistom vodom. Salitra ostavlja otopljene soli u obliku prašine.

KAMEN DIZAJN d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: