MONTAŽNE KUĆE - KATALOG

MONTAŽNE KUĆE - KATALOG

DOMUSplus d.o.o.

KALKULATOR MATERIJALA ZA GRADNJU KUĆE

KONFIGURATOR ZA TUŠ KADE

TREBAM MAJSTORA/PONUDU ZA…

ISKORISTITE TRENUTNE POGODNOSTI DO 15% NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

ISKORISTITE TRENUTNE POGODNOSTI DO 15% NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

Akcija traje do isteka zaliha!

Adresar +

AKCIJE FASADNIH SUSTAVA
Pogledajte cijene!

BRAVARIJA MIRKO

Opis djelatnosti

Kompletna usluga od izmjere, izrade i montaže: Inox i kovane ograde i rukohvati, kovana vrata, ALU i PVC prozori, vrata, rolete, zimski vrtovi, grilje, konstrukcije od čelika, inoxa ili aluminija ili kombinaciju ta tri materijala. Izrada i montaža čeličnih nosivih konstrukcija, hala, montažnih garaža, garažnih i industrijskih vrata, portirnica, nadstrešnica, kontejnera kao i drugih konstrukcija. Ostali proizvodi od čelika, inoxa ili aluminija (separatori, ograde u kombinaciji inox-aluminij, jarbole od inoxa, stepenice, staze za dizalice).

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Adresa

Kebel 69

Mjesto sjedišta

Bedekovčina (Zabok)

Broj pošte

49221

Telefon

049/ 23 84 60

Specifičnosti

BRAVARIJA MIRKO je obrt osnovan 2002. g. Proizvodimo i ugrađujemo aluminijsku stolariju, inox i kovane ograde, čelične konstrukcije te smo ponudu od 2010. obogatili PVC stolarijom. Vršimo kompletnu uslugu od izmjera i proizvodnje do ugradnje na objekt, sve prema zahtjevu i želji naručitelja.

Proteklih godina konstantno se razvijamo te ulažemo u razvoj i napredak tako da iza nas stoje respektabilni poslovi koje smo odradili za naše poslovne partnere.

Reference

Neki od partnera koji su nam ukazali povjerenje su:
PGM d.o.o. - Poznanovec, Atlantic grupa - Zagreb, AUTOline - Split, EUROline - Zagreb, AUTOline - Zadar, HEP - Zagreb, Institut za elektroprivredu i energetiku - Zagreb kao i mnoga druga ugledna poduzeća te brojni privatni investitori.

BRAVARIJA MIRKO se nalazi u ovim kategorijama: