VODIČ KROZ DOKUMENTACIJU ZA GRADNJU MONTAŽNE KUĆE

VODIČ KROZ DOKUMENTACIJU ZA GRADNJU MONTAŽNE KUĆE

DOMUSplus d.o.o.

KALKULATOR MATERIJALA ZA GRADNJU KUĆE

KONFIGURATOR ZA TUŠ KADE

TREBAM MAJSTORA/PONUDU ZA…

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE OD 30-40%

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE OD 30-40%

Akcija traje do isteka zaliha!

Adresar +

AKCIJE FASADNIH SUSTAVA
Pogledajte cijene!

FIVE STARS

Opis djelatnosti

PRODAJA I MONTAŽA: garažna vrata - garažna sekcijska vrata, rolo garažna vrata, toplinski izolirana garažna vrata, toplinski neizolirana garažna vrata, kip podizna garažna vrata, drvena sekcijska garažna vrata, sekcijska garažna vrata na kocke, sekcijska garažna vrata na pruge, industrijska vrata - industrijska sekcijska vrata, industrijska rolo vrata, sekcijska industrijska vrata na pruge, aluminijska industrijska vrata, motori (automatika) za garažna vrata, motori (automatika) za industrijska vrata, motori (automatika) za dvorišnu ogradu - motori za krilna vrata (ograde), motori za klizna vrata (ograde), oprema za parkirališta - parkirne rampe, parkirni stupići, protupožarna vrata - protupožarna vrata T30, T60, T90 i T120, protuprovalna vrata - drvena protuprovalna vrata, čelična protuprovalna vrata, željezna protuprovalna vrata, protuprovalno-protupožarna vrata, PVC i ALU stolarija.

IZRADA, PRODAJA I MONTAŽA: vrata u vratima - ugradnja pješačkih vrata u garažnim i industrijskim sekcijskim izoliranim vratima, željeznih jednokrilnih i dvokrilnih vrata s ispunom od panela garažnih vrata, željezna jednokrilna vrata s ispunom od lamela rolo vrata.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Adresa

Selce 52

Mjesto sjedišta

Karlovac

Broj pošte

47000

Telefon

047/ 64 50 79

Specifičnosti

Mi smo novootvoreni obrt s 8-godišnjim iskustvom rada u struci. Vršimo prodaju i ugradnju svih vrsta garažnih i industrijskih vrata, te automatike za njihovo pokretanje. Na sva vrata i motore dajemo garanciju - na sva vrata do 20 godina, a na sve motore do 5 godina, te imamo osigurane rezervne dijelove.

U ponudi imamo i automatiku (motore) za dvorišna krilna i klizna vrata, opremu za parkirališta, protupožarna i protuprovalna vrata, te PVC i ALU stolariju. Iskoristite priliku i kontaktirajte naš novootvoreni obrt i dopustite da Vam ponudimo visoko kvalitetne proizvode koji se nude i kod konkurencije za osjetno nižu cijenu. Najpovoljnije na tržištu ugradit ćemo Vam vrata u vratima (moguće ih je ugraditi u FIVE STARS TL sekcijska garažna i industrijska vrata).

- BESPLATNA IZMJERA
- ISPORUKA 7 - 15 dana od potvrde narudžbe i uplate avansa
- Reklamacije i popravke rješavamo u roku 48 sati

FIVE STARS se nalazi u ovim kategorijama: