KUPAONSKA LINIJA GEBERIT SELNOVA

KUPAONSKA LINIJA GEBERIT SELNOVA

Klasična bezvremenost.

ISKORISTITE OUTLET CIJENE! SNIŽENJE KERAMIKE DO 70%!

ISKORISTITE OUTLET CIJENE! SNIŽENJE KERAMIKE DO 70%!

F.I.C. Outlet

Adresar +

AKCIJE FASADNIH SUSTAVA
Pogledajte cijene!

DECORAIN d.o.o.

Opis djelatnosti

Specijalizirani smo za distribuciju pločastog materijala u visokom sjaju. Naši pločasti materijali isključivo su na bazi MDF ploča koje su oplemenjene akrilnim oblogama ili su lakirane lakovima u visokom sjaju.

Distribuiramo aluminijske profile koji se upotrebljavaju u proizvodnji namještaja i uređenju interijera. Ujedno distribuiramo elemente koji se upotrebljavaju pri konstruiranju namještaja i opremu koja se ugrađuje u namještaj.

Uz distribuciju dajemo uslugu obrade pločastog materijala - rezanje po zadanim dimenzijama, obrada rubova, razna ubušenja, rezanje aluminija, izrada kliznih vrata za ugradne ormare i izrada ALU kuhinjskih vrata.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Adresa

Dužice 19

Mjesto sjedišta

Zagreb

Broj pošte

10000

Telefon

01/ 30 98 904

Poslovnice/prodajna mjesta

Preuzimanje robe

Pogledaj lokaciju na karti
10250 Lučko (Zagreb)

Specifičnosti

Decorain je tvrtka koja se specijalizirala za distribuciju pločastog materijala u visokom sjaju. Naši pločasti materijali isključivo su na bazi MDF ploča koje su oplemenjene akrilnim oblogama ili su lakirane lakovima u visokom sjaju. Distribuiramo aluminijske profile koji se upotrebljavaju u proizvodnji namještaja i uređenju interijera. Ujedno distribuiramo elemente koji se upotrebljavaju pri konstruiranju namještaja i opremu koja se ugrađuje u namještaj.

DECORAIN d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: