KUPAONSKA LINIJA GEBERIT SELNOVA

KUPAONSKA LINIJA GEBERIT SELNOVA

Klasična bezvremenost.

ISKORISTITE OUTLET CIJENE! SNIŽENJE KERAMIKE DO 70%!

ISKORISTITE OUTLET CIJENE! SNIŽENJE KERAMIKE DO 70%!

F.I.C. Outlet

Adresar +

AKCIJE FASADNIH SUSTAVA
Pogledajte cijene!

ALANIS d.o.o.

Opis djelatnosti

Izrada i montaža ALU i PVC stolarije, ulaznih vrata, grilja, roleta, prozora, balkonskih vrata, harmo vrata, klizne stijene, zimskih vrtova, zatvaranje terasa i balkona, prozorskih klupčica...

Prodaja i ugradnja termoizolacijskih krovnih sandwich panela.

Izrada i montaža aluminijskih i čeličnih nadstrešnica.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Adresa

Ul. Antuna Barca 3d

Mjesto sjedišta

Rijeka

Broj pošte

51000

Telefon

051/ 70 91 51, 051/ 21 42 19

Specifičnosti

Bavimo se izradom i ugradnjom PVC i aluminijske stolarije preko 10 godina te smo 2005. godine osnovali ovo poduzeće. Naša misija je da s ugradnjom kvalitetne stolarije unesemo i toplinu u Vaše domove, te nas kao takve prepoznaju naši klijenti na području Istre i Kvarnera te cijele Hrvatske.

Vaše mišljenje nam je važno!
Kako bismo i u budućnosti nastavili s kvalitetnim radom, izrazito nam je važno da čujemo Vaše mišljenje. Sva Vaša zapažanja i primjedbe nastojimo uvažiti kako bismo radili još bolje svoj posao. Imate li ideju ili prijedlog što za Vaš možemo učiniti još bolje? Koliko ste zadovoljni našim uslugama? Bit ćemo Vam zahvalni na svim vašim mišljenjima, prijedlozima i pitanjima.

Zašto izabrati nas?
Danas se na tržištu pojavljuje velik broj poduzeća koji se bave ugradnjom i montažom stolarije. Velik broj njih, uz čast izuzecima, koriste profile sumnjivog porijekla, bez pripadajućih atesta. Mi koristimo isključivo provjerene, njemačke profile, i zaista možemo reći da stojimo iza svakog ugrađenog prozora.

POSJETITE NAS U NOVO OTVORENOM SALONU U UL. ANTUNA BARCA 3D

ALANIS d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: