KAKO DO DOMUSPLUS MONTAŽNE KUĆE

KAKO DO DOMUSPLUS MONTAŽNE KUĆE

Upute korak po korak!

KALKULATOR MATERIJALA ZA GRADNJU KUĆE

KONFIGURATOR ZA TUŠ KADE

TREBAM MAJSTORA/PONUDU ZA…

ISKORISTITE TRENUTNE POGODNOSTI DO 15% NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

ISKORISTITE TRENUTNE POGODNOSTI DO 15% NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

Akcija traje do isteka zaliha!

Adresar +

TEHNOLIM

Opis djelatnosti

Izrada i montaža građevinske limarije i krovopokrivački radovi.

PROIZVODNJA GRAĐEVINSKE LIMARIJE I GALANTERIJE: Žljebovi svih oblika i veličina, veterlajsne - uvale, cijevi svih oblika i veličina, ventilacijske cijevi, trapezni limovi, snjegobrani, krovna lamperija, kuke za žlijeb - obujmice za cijevi, vodokotlići, kape za dimnjake, izljevna koljena.

GERARD KROVNI POKROV: Krovne ploče izrađene su prešanjem od čeličnog lima.

PREFA KROVNI POKROV: PREFA krovne ploče se ubrajaju u najlakše, međutim, i u najstabilnije krovne materijale. Sa samo četiri krovne ploče moguće je pokriti čitavi kvadratni metar krovne plohe. 10 standardnih PREFA boja i opsežan priborski program osigurati će optički dotjerane i ekstremno dugovječne krovove.

RUUKKI KROVNI POKROV: Čelični krov vrlo je čvrst, lagan i otporan. Premaz održava vaš krov čistim, jer se lišće i razne nečistoće ne zadržavaju na krovu. Čelik ne zadržava mahovinu kao cigla ili beton. Aerodinamični dizajn Ruukki pokrova i krovnih dodataka olakšava održavanje i omogućava potpuno uživanje u vlastitom krovu bez razloga za brigu.

KROVNA LAMPERIJA VLASTITE PROIZVODNJE: Prateći moderan trend u izgradnji ili adaptaciji krovišta nudimo krovnu lamperiju. Ona svakom objektu daje poseban izgled i funkcionalnost zatvorenim zabatom koji sprečava propadanje drvene konstrukcije krova i zaštićuje od ptica. VRSTE KROVNE LAMPERIJE: plastična u boji, pocinčana u boji, aluminijska u boji.

POKROV SENDVIČ PANELIMA I TRAPEZNIM LIMOM: Izrađujemo i pokrove sendvič panelima, pogodnima za velike tvorničke i skladišne hale, te pokrove trapeznim limom.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Adresa

Hrvatske bratske zajednice 7

Mjesto sjedišta

Velika Gorica

Broj pošte

10410

Telefon

01/ 62 22 714

Telefax

01/ 62 22 715

Kontakt osoba

g. Roberto Knajtar; 091/ 55 72 898

Internet adresa

www.tehnolim-limarija.hr

Društvene mreže

Specifičnosti

Prije pod nazivom Tehnovodolim, a danas kao zajednički obrt TEHNOLIM iz Velike Gorica, Hrvatske bratske zajednice br. 7 posluje punih 30 godina. Zapošljavamo osam djelatnika, a neki od njih su u radnom odnosu dvadesetak godina. Tijekom svih tih godina učili su i napredovali u struci te su danas vrhunski majstori. TEHNOLIM prati tehnička dostignuća i posjeduje vrhunske strojeve za savijanje, falcanje i izradu žljebova kao i cijevi.

Našu kvalitetu svjedoče mnogi krovovi u regiji koji su rađeni prije više desetaka godina. Uspješni smo i na stambenim zgradama, neovisno o broju kvadrata i dužnih metara.

Posjedujemo suglasnost za obavljanje djelatnosti građenja za limarske radove na građevinama izdanu od Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva. Tehnolim izvodi sve vrste limarskih i krovopokrivačkih radova i ovlašteni smo za pokrove GERARD, PREFU I RUUKKI, a izvodimo i PREFALC pokrove falcanim limom (ravni i kružni). Izvodimo i plastičnu ili aluminijsku lamperiju koja izgledom i funkcijom uljepšava svaki objekt ili kuću

TEHNOLIM se nalazi u ovim kategorijama: