KALKULATOR MATERIJALA ZA KROV

KONFIGURATOR ZA TUŠ KADE

TREBAM MAJSTORA/PONUDU ZA…

TUŠ KABINE I PARAVANI

TUŠ KABINE I PARAVANI

Moderno uređenje kupaonice

Adresar +

CEMEX HRVATSKA d.d.

Opis djelatnosti

CEMEX Hrvatska najveći je hrvatski proizvođač prvoklasnog cementa i značajan sudionik na tržištu s jakim pozitivnim utjecajem na domaće gospodarstvo, snažno opredijeljen poslovanju na načelima održivog razvoja.

Na tržištu betona prisutni smo sa svojim betonarama u Kaštelima, Zagrebu, Varaždinu i Zadru iz kojih isporučujemo standardne i specijalne betone certificirane sukladno važećim normama. Značajni dio naše ponude čine i dekorativni betoni te izrada betonskih kolnika.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Druge države

BiH, Crna Gora

Adresa

F. Tuđmana 45

Mjesto sjedišta

Kaštel Sućurac

Broj pošte

21212

Telefon

021/ 20 11 11

Internet adresa

www.cemex.hr

Društvene mreže

Specifičnosti

Osnovan 1906. u Meksiku, CEMEX je od malog lokalnog igrača, brojnim akvizicijama, postao uspješna globalna kompanija koja osigurava građevinske proizvode najviše kvalitete i pouzdanu uslugu kupcima i zajednicama u više od 50 zemalja svijeta. Tvrtka broji gotovo 44.000 zaposlenika.

CEMEX Hrvatska jedna je od najvećih hrvatskih tvrtki, ujedno i vodeći izvoznik, značajan poslodavac te odgovoran društveni partner koji svoje poslovanje temelji na principima održivog razvoja i poštivanja najviših etičkih načela.

Certifikati ISO 14001 i 9001, OHSAS 18001, Poslodavac Partner, zatim nagrade poput Zlatne kune, Zlatnog ključa, Dodira Dobrote, DOP-a za sve, Indeksa DOP-a i ostalih, čine samo mali dio brojnih priznanja koja je CEMEX Hrvatska kroz stoljetno poslovanje ostvarila zahvaljujući svojim kontinuiranim ulaganjima.

CEMEX HRVATSKA d.d. se nalazi u ovim kategorijama: