PRAKTIČNA RJEŠENJA ZA ODVODNJU I UREĐENJE OKUĆNICE

PRAKTIČNA RJEŠENJA ZA ODVODNJU I UREĐENJE OKUĆNICE

Sve za dom

TUŠ KABINE I PARAVANI

TUŠ KABINE I PARAVANI

Moderno uređenje kupaonice

Adresar +

STOLARIJA JURAK

Opis djelatnosti

Izrađujemo gotovo sve proizvode od drva, od kuhinjskog namještaja, spavaćih soba, dječjih soba, namještaja za predsoblja, ugostiteljske objekte, stepenice, sobna vrata od masivnog drva i građevnu stolariju (prozori, balkonska vrata, ulazna vrata, žaluzine, itd.).

Ne bavimo se serijskom proizvodnjom, nego sve proizvode izrađujemo po narudžbi, sve po želji naručitelja. Vršimo i usluge popravaka drvenih proizvoda. Radimo sve vrste namještaja po narudžbi i slici koju Vi donesete. Posebno smo poznati po proizvodnji proizvoda od masivnog drva hrasta, mahagonija, jasena, ariša te ostalih kvalitetnih vrsta materijala koje nabavljamo od renomiranih dobavljača.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Adresa

Franje Cvjetka 2

Mjesto sjedišta

Pregrada

Broj pošte

49218

Telefon

049/ 37 66 45

Telefax

049/ 37 66 45

Kontakt osoba

g. Ivan Jurak - 091/ 52 01 573;
g. Željko Jurak - 099/ 68 94 806

Internet adresa

www.stolarijajurak.hr

Društvene mreže

Specifičnosti

Stolarski obrt "Stolarija za gradnju i pokućstvo" osnovao je Ivan Jurak 1994. godine u malom gradiću Pregradi. Proizvodnja stolarskih proizvoda počela je u maloj radionici od 70 m2 u sklopu obiteljske kuće da bi zbog povećanja proizvodnje radionicu proširili na današnjih 300 m2.

Vlasnik obrta Ivan Jurak školovao se u Austriji gdje je stekao znanja i vještine pravih majstora ovog posla, te svoje iskustvo sada prenosi na sina Željka koji je dalje nastavio razvoj obiteljskog obrta. Isto tako kroz radionicu je prošlo puno učenika koji su kod nas obavljali stručnu praksu.

STOLARIJA JURAK se nalazi u ovim kategorijama: