KAKO DO DOMUSPLUS MONTAŽNE KUĆE

KAKO DO DOMUSPLUS MONTAŽNE KUĆE

Upute korak po korak!

KALKULATOR MATERIJALA ZA GRADNJU KUĆE

KONFIGURATOR ZA TUŠ KADE

TREBAM MAJSTORA/PONUDU ZA…

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE OD 30-40%

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE OD 30-40%

Akcija traje do isteka zaliha!

Adresar +

ROBERT BOSCH d.o.o. Toplinska tehnika

Opis djelatnosti

Kao vodeći europski dobavljač proizvoda toplinske tehnologije, Bosch nudi široki spektar samostojećih i zidnih uređaja za grijanje, koji obuhvaća i solarne sustave te uređaje za pripremu tople vode i klimatizacijske uređaje.

Oni ispunjavaju ne samo najviše zahtjeve s obzirom na toplinu i ugodu, nego jamče i maksimalnu energetsku učinkovitost i ekološku prihvatljivost. Danas smo tvrtka s tehnologijom i uslugama koja se razvija izvan svojih temeljnih aktivnosti u nova, obećavajuća područja poslovanja.

Strateški je cilj Grupe Bosch osmisliti rješenja za povezani život. Inovativnim i inspirativnim proizvodima i uslugama Bosch unapređuje kvalitetu života diljem svijeta. Ukratko, Bosch proizvodi „Tehnologiju za život”. U budućnosti ćemo nastaviti svojim smjerom: čvrsto usredotočeni na dugoročna kretanja, izazove i ciljeve, u jednakoj mjeri odgovorni i inovativni.

Proizvodni program obuhvaća:

PLINSKO GRIJANJE: Plinsko grijanje na osnovi najmodernije kondenzacijske tehnologije ili konvencionalne tehnologije, oba su izbora na raspolaganju kao uređaji za zidnu montažu ili kao podni samostojeći uređaji. Za etažni stan, jednoobiteljsku ili višeobiteljsku kuću, kao i za veliko stambeno naselje ili poslovni objekt. Proizvodi: Kondenzacijski uređaji, konvencionalni uređaji, regulacija za plinske uređaje.

SOLARNA ENERGIJA: Bez obzira koji oblik energije danas koristite – solarni sustav za pripremu tople vode smisleno je prikladan za gotovo svako domaćinstvo. Radi li se o starogradnji ili novogradnji: solarni sustav može proširiti postojeći sustav grijanja ili sunčevom energijom optimirati novo rješenje grijanja. Solarni sustav Bosch može se, primjerice, izvanredno kombinirati s plinskim kondenzacijskim sustavom grijanja. Proizvodi: Solarni kompaktni uređaj, solarni kolektori, regulacija za solarne sustave, spremnik tople vode za solar.

DIZALICE TOPLINE: Dizalica topline u mogućnosti je energiju zemlje, vode ili zraka pretvoriti u iskoristivu toplinu. Pritom je dovoljno oko 25% struje za dobivanje 100% korisne topline. Proizvodi: dizalice topline zraka, dizalice topline zemlje.

KOTLOVI NA KRUTA GORIVA (podne kotlove), PLINSKE GRIJALICE VODE

SPREMNICI TOPLE VODE (direktno i indirektno grijanje spremnika vode): za plinske uređaje, za solarne sustave, za dizalice topline

REGULACIJA TOPLINE I DODATNA OPREMA: sobna regulacija (regulacija vođena temperaturom prostorije), vanjska regulacija (regulacija vođena vanjskom temperaturom), regulacija za solar (regulacija za solarne sustave), termostatski ventili

Bosch Hrvatska prodaje i brojne druge proizvode visoke kvalitete:
ELEKTRIČNI ALATI ZA PROFESIONALCE: akumulatorski uređaji, bušilice i udarne bušilice, izvijači za suhu gradnju, udarni odvijači, bušaći i udarni čekići, dijamantne bušilice, brusilice za beton, glodalice za žljebove u zidovima, kutne brusilice, brusilice i blanje, glodalice, pile, stacionarni uređaji, mjerna tehnika, sustavi usisavanja, puhala vrućeg zraka, pištolji za lijepljenje, pneumatski uređaj za zabijanje čavala

ELEKTRIČNI ALAT ZA DOMAĆINSTVO I HOBI: akumulatorski uređaji, udarne bušilice, bušači i čekići, piljenje, blanje, vertikalne glodalice, brusilice, kutne brusilice, višenamjenski alata, digitalni mjerni alat, dekoracijski alat, univerzalni usisavač…

ELEKTRIČNI ALAT ZA VRT: njega travnjaka (kosilice), košnja rubova travnjaka, njega grmlja i živice (škare za grmlje i živicu), njega stabala, čišćenje….

PRIBOR ZA ELEKTRIČNE ALATE: svrdla za sve primjene, pile za bušenje provrta, vijci, dlijeta, brusne i rezne ploče, brusilice, ubodne pile, sabljaste pile, kružne pile, glodalice, pribor za ručnu blanju, pribor za strugala, pribor za sjekače limova, pribor za pištolje za lijepljenje…

SERVISNI CENTAR ZA ELEKTRIČNE ALATE

AUTO OPREMA, REZERVNI DIJELOVI I CJELOKUPNI SISTEMI

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Adresa

Kneza Branimira 22

Mjesto sjedišta

Zagreb - Dubrava

Broj pošte

10040

Telefon

01/ 29 58 081

Telefax

01/ 29 58 080

Internet adresa

www.bosch-climate.com.hr

www.bosch-grijanje.hr

Društvene mreže

Specifičnosti

Bosch Grupa vodeći je globalni dobavljač tehnologije i usluga. Prema preliminarnim brojkama u poslovnoj 2010. oko 283.500 zaposlenika ostavilo je promet od 47,3 milijarde eura na području automobilskih i industrijskih tehnologija, robe široke potrošnje i graditeljskih tehnologija.

Bosch u 2011.godini slavi svoju 125.godišnjicu. Tvrtku je 1886. u Stuttgartu osnovao Robert Bosch (1861.-1942.) kao „Radionicu za preciznu mehaniku i električni inženjering".

Bosch toplinska tehnika posebno se izdvaja vodećom pozicijom prema broju projektiranih i izvedenih sanacija dimnjaka sustavom s višestrukim priključkom kondenzacijskih uređaja. Proizvodni program obuhvaća: solarne sustave, dizalice topline, kotlove na kruta goriva, visokoučinkovite sustave grijanja na osnovi fosilnih goriva, kao i inteligentnu regulaciju.

Bosch Thermotechnik GmbH predstavlja poslovno područje toplinske tehnike grupe Bosch i sa svojim je međunarodnim predstavništvima vodeći europski proizvođač proizvoda za grijanje i pripremu tople vode koji štede resurse.

Bosch u Hrvatskoj direktno posluje od 1993. godine. Toplinska tehnika tada je bila zastupljena markom Junkers, koja se zadržala sve do promjene u marku Bosch 01.03.2010. U međuvremenu, toplinska tehnika nadopunjena je i markom Buderus, koja je preuzimanjem postala dijelom Boscha.

ROBERT BOSCH d.o.o. Toplinska tehnika se nalazi u ovim kategorijama: