KUPAONSKA LINIJA GEBERIT SELNOVA

KUPAONSKA LINIJA GEBERIT SELNOVA

Klasična bezvremenost.

KALKULATOR MATERIJALA ZA KROV

KONFIGURATOR ZA TUŠ KADE

TREBAM MAJSTORA/PONUDU ZA…

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE OD 30-40%

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE OD 30-40%

Akcija traje do isteka zaliha!

Adresar +

AKCIJE FASADNIH SUSTAVA
Pogledajte cijene!

SEDLAR d.o.o.

Opis djelatnosti

Inox i crna bravarija, izrada alata (ograde, stepeništa, konstrukcije), strojna obrada metala (CNC glodanje, tokarenje, brušenje, poliranje, urezivanje navoja; rezanje i savijanje limova; usluge excentar i hidraulične preše, zavarivanje), proizvodnja (nosači polica, kutnici, napinjači žice, rukohvati, sustavi za klizna vrata, okov za ograde, okov za centralno grijanje, ankeri).

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Adresa

II. Resnik 13 H

Mjesto sjedišta

Zagreb

Broj pošte

10000

Telefon

01/ 20 24 869

Specifičnosti

Sedlar d.o.o. je bravarski obrt. Od 1990. godine nastavlja obiteljsku tradiciju dugu 30-tak godina. Trenutno imamo 6 zaposlenih djelatnika koji su specijalisti u svojoj branši.

Klijenti koji nam ukažu svoje povjerenje, odlučili su se za stručan i iskusan tim vještih i sposobnih ljudi, čija je osnovna zadaća da u predviđenom roku izvrše sve radove i do najmanjih detalja.

Ono što nas čini sretnima i što nam je najveća nagrada i podstrek, je da i nakon završetka posla klijenti mogu još dugi niz godina s ponosom reći da su radove povjerili upravo našem obrtu. Stoga se trudimo da na svakom slijedećem pothvatu upravo to i postignemo.

Radove možemo izvesti, osim Zagreba i šire okolice, prema potrebi i na području cijele Hrvatske pa i šire.

Nadamo se da ćemo Vam olakšati prilikom donošenja vrlo bitne odluke, stoga Vam stojimo na raspolaganju, te se unaprijed veselimo budućoj poslovnoj suradnji na obostrano zadovoljstvo.

SEDLAR d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: