KALKULATOR MATERIJALA ZA KROV

KONFIGURATOR ZA TUŠ KADE

TREBAM MAJSTORA/PONUDU ZA…

TUŠ KABINE I PARAVANI

TUŠ KABINE I PARAVANI

Moderno uređenje kupaonice

Adresar +

AKCIJE FASADNIH SUSTAVA
Pogledajte cijene!

JUB d.o.o.

Opis djelatnosti

PROIZVODI ZA INTERIJERE: temeljni premazi, mase za izravnavanje, unutarnje boje, proizvodi za dekorativnu obradu, JUFIX tapete od staklenih vlakana, proizvodi za problematične površine, proizvodi za betonske površine, sredstva za nijansiranje, proizvodi za drvo i metal, dekorativne žbuke, proizvodi za sanaciju vlage, proizvodi za ugradnju keramičkih pločica.

PROIZVODI ZA EKSTERIJERE: temeljni premazi, mase za izravnavanje, proizvodi za dekorativnu obradu, proizvodi za problematične površine, fasadne boje, proizvodi za betonske površine, sredstva za nijansiranje, proizvodi za drvo i metal, dekorativne žbuke, proizvodi za toplinsku zaštitu fasada, proizvodi za sanaciju vlage, proizvodi za ugradnju keramičkih pločica.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Druge države

BiH, Češka, Engleska, Italija, Makedonija, Mađarska, Njemačka, Rusija, Slovačka, Slovenija, Srbija

Adresa

Ulica hrvatskih branitelja 11

Mjesto sjedišta

Samobor

Broj pošte

10430

Telefon

0800 20 99

Specifičnosti

JUB je jedna od najstarijih slovenskih tvornica, čiji počeci sežu u 19. stoljeće. Unatoč stalnoj prilagodbi proizvodnog programa potrebama tržišta, boje proizvodimo već dobrih 130 godina. Danas u JUB-u proizvodimo ekološke proizvode, koji nisu štetni za zdravlje, sa suvremenom i kvalitetnom opremom, u dobrim radnim okolnostima za sve zaposlenike i s visokom dobiti za svoje dioničare.

U skupini JUB je na početku 2008. godine bilo zaposleno 417 djelatnika, od toga 225 u matičnom poduzeću i 192 u zavisnim firmama u inozemstvu. U 2007. godini je opseg proizvodnje u dvjema firmama dosegnuo 138.000 tona proizvoda, koji pod vlastitom robnom markom prodajemo u 18 država. JUB danas na vanjska tržišta izvozi više od 77 % proizvodnje.

Sustavi upravljanja: ISO 9001: 2000, ISO 14001: 2004, ISO 18001: 1999

JUB d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: