KAKO DO DOMUSPLUS MONTAŽNE KUĆE

KAKO DO DOMUSPLUS MONTAŽNE KUĆE

Upute korak po korak!

KALKULATOR MATERIJALA ZA GRADNJU KUĆE

KONFIGURATOR ZA TUŠ KADE

TREBAM MAJSTORA/PONUDU ZA…

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE OD 30-40%

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE OD 30-40%

Akcija traje do isteka zaliha!

Adresar +

AKCIJE FASADNIH SUSTAVA
Pogledajte cijene!

USLUGA PAKRAC d.o.o.

Opis djelatnosti

Proizvodnja i montaža opreme za dječja igrališta:
- razne njihalice, ljuljalice, sprave za penjanje i provlačenje, kućice raznih tipova i oblika i veličina, vrtuljaka, tobogana, trim staza, parkova za rolere i bicikliste
- oprema za djecu s poteškoćama u razvoju

Proizvodnja komunalne i urbane opreme:
- koševi za smeće svih vrsta i dimenzija, parkovne klupe u širokoj paleti, cvijetnjake, žardinjere, drvene stijene (pune i mrežaste), mostove, prelaze, prodajne kioske, sjenice, kućice za igru i čuvanje djece, itd.

Cilindrično tokarenje drveta (Ø5 - Ø14 cm promjera):
- oblice za konjičke prepone, poluoblice za oblaganje zidnih površina, ograde rančeva - dvorišta - šetnica, stupiće (kolce) za učvršćivanje stablašica, oblice za popločenja staza i površina…

Dubinska impregnacija pod tlakom:
- dubinska zaštita drveta u komori pod tlakom 9 - 11 bara, sredstvima na ekološkoj bazi

Izrada metalnih elemenata, konstrukcija, opreme:
- metalne ograde, nadstrešnice, oprema za dječja igrališta

Proizvedene elemente u našim pogonima transportiramo vlastitim transportom do mjesta montaže i vršimo montažu na predviđenom terenu. Na Vaš poziv rado ćemo doći do Vas i zajedno sa Vama proanalizirati Vaše zahtjeve, prijedloge i želje te uz naše iskustvo zajedno sa Vama doći do najboljeg rješenja. U našoj ponudi možete dobiti i simulaciju igrališta na Vašem terenu.

Osim što Vam nudimo opremu iz našeg kataloga u mogućnosti smo i proizvoditi prema Vašim projektima i željama. Na naše proizvode dobit ćete i garanciju, a ne treba ni spominjati da se izrađuju u certificiranom sustavu proizvodnje ISO 9001 te da su pregledani u smislu kvalitete i sigurnosti i zadovoljavaju sve europske norme.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Druge države

BiH, Crna Gora, Kosovo, Makedonija, Slovenija, Srbija

Adresa

Kalvarija 16

Mjesto sjedišta

Pakrac

Broj pošte

34550

Telefon

034/ 43 70 07

Specifičnosti

USLUGA d.o.o. želi vam još dugo služiti baš na vama najradosniji način i zbog toga smo paletu naših proizvoda proširili, uljepšali i prilagodili vama. Naše iskustvo tijekom ovih godina i vaši prijedlozi naveli su nas na izradu novih proizvoda prilagođenih vašim potrebama i željama za što boljim provodom na odmoru, u gradu, u vlastitom vrtu ili parku, nakon napornog rada, a vašoj djeci omogućili beskrajnu zabavu na našim igralištima uređenim prema europskim standardima. Tvrtka USLUGA d.o.o. u svojim pogonima proizvodi široku paletu proizvoda za sigurnu igru djece, za vaš ugodan boravak u gradu, prirodi i na odmoru, kao i za lijep pogled na uređene i čiste površine.

Kroz ove godine našeg rada zadovoljstvo nam je saznanje da naša igrališta i ostala oprema usrećuje i koristi tisućama djece širom lijepe naše od Savudrije do Cavtata i Iloka, kao i da još uvijek surađujemo sa svim našim dosadašnjim kupcima, što nam potvrđuje da smo na ispravnom putu i želimo tako i nastaviti.

Stoga i Vama koji se prvi puta odlučite za naše proizvode garantiramo da ćete s našim proizvodima biti zadovoljni kao i Vaši korisnici i želimo Vas još jednom podsjetiti da ćemo i dalje brinuti za;

- vaše sretno djetinjstvo
- razvijanje vaših motoričkih, fizičkih, tehničkih i duhovnih sposobnosti
- ugodan boravak u prirodi, u parku, u vrtiću, u kampu, na plaži
- čistoću vašeg okoliša, za odmor nakon šetnje
- rast bilja i drveća po vašim parkovima
- ograđivanje vaših prostora
- ugodu oku i pogledu
- razonodu, za sigurnost, za vaše zadovoljstvo

USLUGA PAKRAC d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: