KUPAONSKA LINIJA GEBERIT SELNOVA

KUPAONSKA LINIJA GEBERIT SELNOVA

Klasična bezvremenost.

KALKULATOR MATERIJALA ZA GRADNJU KUĆE

KONFIGURATOR ZA TUŠ KADE

TREBAM MAJSTORA/PONUDU ZA…

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE OD 30-40%

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE OD 30-40%

Akcija traje do isteka zaliha!

Adresar +

KROVOPOKRIVAČ LUKAČ d.o.o.

Opis djelatnosti

Izvođenje krovopokrivačkih i tesarskih radova, uređenje potkrovlja, hidro i termo izolacije na obiteljskim kućama, poslovnim i javnim objektima, industrijskim objektima i farmama. Obnova sakralnih objekata koje su pod zaštitom kulturne baštine te je radove nužno voditi pod strogim nadzorom... Izvodimo sve vrste konstrukcija od jednostavnih do složenih. Izvedba nadstrešnica, sjenica, pergola. Pokrivamo crijepom (glineni i betonski), šindrom (bitumenska i drvena), salonitom, limom (falcani, trapezni, oblik crijepa), eternitom i ostalim pokrovima (škriljevac, slama...).

U svojoj ponudi imamo i građevinsku limariju, nudimo pravilnu ugradnju krovnih prozora i izgradnju krovnih kućica, član smo VELUX MAJSTOR kluba te Hrvatske udruge krovopokrivača.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Adresa

Zbora Narodne Garde 77

Mjesto sjedišta

Virovitica

Broj pošte

33000

Telefon

033/ 73 15 84

Telefax

033/ 73 15 84

Kontakt osoba

g. Zlatko Lukač; 098/ 45 74 44

Internet adresa

www.krovopokrivac-lukac.hr

Specifičnosti

Krovopokrivač Lukač d.o.o. je renomirani izvođač građevinskih radova u segmentu krovova, krovnih i drugih drvenih konstrukcija, uređenja potkrovlja, građevinske limarije te hidro i termoizolacija.

Danas smo uhodan i stručan tim profesionalaca, koji uz tehničku logistiku i opremu može odgovoriti na sve izazove tržišta, ali i zahtjeve investitora.

Svjesni da je današnje standarde koje postavlja tržište, nemoguće ostvariti bez usvojene visoke profesionalnosti, stručnosti i odgovornosti, naša je tvrtka u vlastitoj kvaliteti i pristupu poslu uvidjela svoju priliku za dugoročnu i uspješnu prisutnost na tržištu. Budući da su ovi radovi povezani sa značajnim budžetom, razumljiva je osjetljivost naručitelja na konačan rezultat.

KROVOPOKRIVAČ LUKAČ d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: