UNIKATNE KUPAONICE S KARAKTEROM

UNIKATNE KUPAONICE S KARAKTEROM

Geberit kupaonske linije

KALKULATOR MATERIJALA ZA GRADNJU KUĆE

KONFIGURATOR ZA TUŠ KANALICE

TREBAM MAJSTORA/PONUDU ZA…

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE 40%

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE 40%

Akcija traje do isteka zaliha!

Adresar +

AKCIJE FASADNIH SUSTAVA
Pogledajte cijene!

WELTPLAST d.o.o.

Opis djelatnosti

Tvrtka Weltplast d.o.o. je prva tvrtka na ovom području koja već duži niz godina posjeduje cjelokupnu tehnologiju za recikliranje polimernih materijala, čime je značajno pridonijela zaštiti i očuvanju okoliša, te pokrenula aktivnosti na uvođenju međunarodnog sustava za zaštitu okoliša ISO 14001.

Vodeća smo tvrtka u završnoj preradi polimernih materijala (PE i PP). Proizvodimo: vodovodne cijevi, plinovodne cijevi, PP cijevi i spojni elementi za kućnu kanalizaciju, polietilenska ambalaža, polietilenske folije, program za poljoprivredu, biorazgradive vreće.

Prodaja rabljenih strojeva za plastične proizvode i njihovih dijelova: ekstruderske linije (folija), strojevi za varenje, strojevi za tisak, strojevi za regeneraciju otpada.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Druge države

BiH

Adresa

Velebitska 51

Mjesto sjedišta

Split

Broj pošte

21000

Telefon

021/ 53 07 22

Poslovnice/prodajna mjesta

Proizvodnja

Pogledaj lokaciju na karti
88240 Posušje, BiH

Specifičnosti

Ambiciozni planovi na programu daljnjeg razvoja cijevi za vodovod, vanjsku i kućnu kanalizaciju, te sistema natapanja i agrofolija u poljoprivredi, koji su posve ostvarivi zahvaljujući kompjuteriziranoj opremi i visokoj stručnosti kadrova, čime je osigurana i vrhunska kvaliteta prepoznata kod velikog broja kupaca.

- vodeća tvrtka u završnoj preradi polimernih materijala (PE i PP)
- godišnje proizvodnja - 5 500 tona
- rezultati dvadesetak posto iznad europskih normi (u tonama po zaposleniku).
- izuzetno visoka kvaliteta proizvoda koja Weltplast u treće tisućljeće uvodi kao pojam za vrhunsku kvalitetu.

Kontrola kvalitete:
Kontinuirana kontrola kvalitete i visoka preciznost procesa extrudiranja, korištenje najkvalitetnijih materijala, suvremeni ispitni laboratorij te kvalificirano osoblje garancija su besprijekorne kvalitete Weltplastove palete proizvoda.

Ispitni laboratorij opremljen je uređajima za kontrolu kvalitete sirovine i proizvoda, kao i kratkotrajno i dugotrajno ispitivanje prema zahtjevima ISO-a, EN-a, DIN-a i DVGW-a. Stvarna briga o kvaliteti potvrđuje se i ispitivanjima u neovisnim, kontrolnim, ovlaštenim laboratorijima.

Nagrade i certifikati:
Jedna od najvažnijih razdjelnica između posuške tvrtke i njezine konkurencije jest izuzetno visoka kvaliteta proizvoda koja Weltplast u treće tisućljeće uvodi kao pojam za vrhunsku kvalitetu. Obol tom visokom tržišnom ugledu sigurno je dao i Weltplastov Quality Sistem zasnovan na međunarodnom standardu ISO 9001.

WELTPLAST d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: