SUPER BRAVA
Opis djelatnosti
Prodaja protuprovalne mehaničke zaštite, sustava zaključavanja i opremanje ulaznih vrata (ulošci, brave, okovi, hidraulični zatvarači, kao i zurila, natpisne pločice, stoperi).

Nudimo različite vrste kvalitetnih usluga, od kojih izdvajamo najvažnije, kao što su: izrada ključa po bravi, izrada svih vrsta specijalnih i običnih ključeva, servis, nabava, projektiranje i montaža sigurnosnih brava, te prodaja, montaža i servis protuprovalnih vrata. U usluge ubrajamo i izradu svih sustava zaključavanja, graviranje, te brusionu noževa i škara, a naglasak je na hitnim intervencijama, primjerice, otvaranje stanova i automobila.

Za sve naše proizvode i usluge dajemo garanciju i jamčimo Vam potpunu sigurnost i kvalitetu u zajedničkom poslovanju.

Hitne intervencije od 0-24.

Županije djelovanja
Internet adresa

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Kada je 1995. g. osnovana tvrtka SUPER BRAVA, njezin osnivač imao je jasnu viziju obrta koji će pomoći svojim sugrađanima da zaštite svoje vrijednosti na djelotvoran i ekonomski prihvatljiv način.

Djelatnost tvrtke prvenstveno je protuprovalna mehanička zaštita, sustavi zaključavanja i opremanje ulaznih vrata, u što spadaju ulošci, brave, okovi, hidraulični zatvarači, kao i zurila, natpisne pločice, stoperi...

Važna djelatnost tvrtke izrada je svih vrsta specijalnih i običnih ključeva.

Osnovna namjena je zaštititi ulazna vrata koja predstavljaju najvažniju kariku u sustavu zaštite, budući su ona tradicionalno prvo mjesto interesa svih potencijalnih provalnika.

Upravo zato djelatnici SUPER BRAVE nude prosudbu ugroženosti objekta, detektiraju pogodne točke zaštite, kao i sve savjete i informacije koje uključuju i sam dolazak na štićeni objekt i pravovremenu ugradnju.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi