MONTAŽNE KUĆE - KATALOG

MONTAŽNE KUĆE - KATALOG

DOMUSplus d.o.o.

KALKULATOR MATERIJALA ZA KROV

KONFIGURATOR ZA TUŠ KADE

TREBAM MAJSTORA/PONUDU ZA…

ISKORISTITE OUTLET CIJENE! SNIŽENJE KERAMIKE DO 70%!

ISKORISTITE OUTLET CIJENE! SNIŽENJE KERAMIKE DO 70%!

F.I.C. Outlet

Adresar +

AKCIJE FASADNIH SUSTAVA
Pogledajte cijene!

LIM - MONT

Opis djelatnosti

Izrada i montaža: krovni profilirani lim, fasadni lim, žlijeb i cijevi (kvadratna, okrugla), izljevno koljeno (okruglo, kvadratno), labuđi vrat (kvadratni, okrugli), sabirni kotlić (okrugli, kvadratni), kapa za dimnjake, opšav antene i struje, opšav dimnjaka, kuka (poluokrugla, kvadratna), podložni lim, pokrov profilirani, limeni pokrov ravni, okapnica, šelna kvadratna, sljemenjak, štucna (rukavac), veterlajsna, snjegobran za trapezoidni pokrov, snjegobrani za sve vrste pokrova, vinkl žlijeba poluokrugli, završni lim, čela žlijeba, klupčica.

Najam dizalice: mala i velika (30 i 45 m).

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Adresa

Petra Preradovića 159

Mjesto sjedišta

Đakovo

Broj pošte

31400

Telefon

031/ 81 88 18
031/ 81 93 11
031/ 81 94 56

Specifičnosti

Lim-mont, limarsko bravarski obrt iz Đakova, osnovan je 1991.godine. Vlasnik obrta je Franjo Perči. Iz skromne firme koja je zapošljavala 2 radnika prerasli smo u jednu od vodećih firmi za obradu lima u regiji te danas zapošljavamo 40 radnika.

Posjedujemo vrhunske strojeve i opremu za obradu lima i izradu svih limarskih proizvoda. Proizvode montiramo sami, a sve prema narudžbi kupaca.

Budući da nudimo vrlo raznolik proizvodni program (različite vrste boje i debljine limova) naši proizvodi su vrlo traženi među kupcima.

Kako bi bili što kvalitetniji u našem radu i zadovoljili brojne kupce stalno ulažemo u novu tehnologiju i znanje te pratimo kretanja na tržištu.

Kvalitetna izrada, brzi rok isporuke, konkuretne cijene, samo su neke od brojnih prednosti LIM-MONT-a, a veliki vozni park i stručno osoblje omogućuje nam da djelujemo na prostoru cijele Hrvatske.

Kooperanti smo velikim građevinskim firmama u Hrvatskoj te sudjelujemo u izgradnji velikih građevinskih objekata koje financira Ministarstvo obnove i razvitka.

LIM - MONT se nalazi u ovim kategorijama: