MONTAŽNE KUĆE - KATALOG

MONTAŽNE KUĆE - KATALOG

DOMUSplus d.o.o.

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE OD 30-40%

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE OD 30-40%

Akcija traje do isteka zaliha!

Adresar +

RÖFIX d.o.o.

Opis djelatnosti

Zidarski mortovi, betoni (standardni beton, debeloslojna sanacija betona, mortovi za utiskivanje i popunjavanje, sidreni mortovi, tankoslojna sanacija betona), temeljne žbuke/mase za izravnavanje, toplinsko izolacijski sistemi (sistemi, mortovi za armiranje/ljepljenje, izolacijske ploče, zaštitni elementi, montažni elementi, mehaničko pričvršćivanje (tiplanje), mrežica za armiranje, izvedba rubova i fuga (profili itd.), nosive ploče/građevinske ploče, alati), strojevi (strojevi za finu žbuku, silosi i kompresori na gradilištu, protočne mješalice, pumpne mješalice).

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Druge države

Albanija, Austrija, BiH, Bugarska, Crna Gora, Italija, Kosovo, Slovenija, Srbija, Švicarska

Adresa

Donja Pušća, Ulica Lusci br. 3

Mjesto sjedišta

Pojatno (Zaprešić)

Broj pošte

10294

Telefon

01/ 33 40 300

Telefax

01/ 33 40 330

Internet adresa

www.roefix.hr

www.roefix.com

Društvene mreže

Detaljni kontakti

Poslovnica Siverić:
Tel: 022/ 88 53 00

Specifičnosti

Tradicija duga 126 godina
Povijest tvrtke RÖFIX seže u daleku 1888. godinu. Tada su naime, braća Josef i Meinrad Wehinger u svome malome rodnom mjestu Röthis-u pored Feldkirch-a, u austrijskoj pokrajini Voralberg, osnovali palionicu cigle i vapna. Ono što im je zasigurno odredilo put, jest obilje sirovine koja se koristila u proizvodnji – vapnenca.

Rast poduzeća imao je neznatan rast sve do početka 2. Svjetskog rata.
Prvi veći odmak u poslovanju označilo je uvođenje automatskog postrojenja za gašenje vapna 1961. Naknadna ugradnja drobilica, puževa i silosa, dala je naslutiti, da će se sve više raditi kako bi se olakšao fizički rad. Braća Josef, Ludwig i Hermann Wehinger, rano su prepoznali zahtjeve novoga vremena, te su miješanjem vapna, pijeska i cementa, 1968. godine isporučili prvi suhi mort.

Zlatno doba RÖFIX-a
Daljnji korak označava i samostalan razvoj vapneno cementne žbuke (maltera), kao i njena moguća strojna primjena. Ovim je potezom RÖFIX došao na vrh tadašnje i buduće građevinske tehnologije. Nakon ovoga, za sektor građevinarstva, velikoga pomaka, RÖFIX niže uspjeh za uspjehom, pa je 1969. nastala prva sprava za miješanje, a već 1972. godine stvorena je prva miješalica za mort s elektroničkim upravljanjem, te priključenim silosom za istovar.

Kada su se sredinom sedamdesetih godina gradnja i stanovanje sve više promatrali s aspekta uštede energije, RÖFIX je znao kako će i za to stvoriti odgovarajuće proizvode. Uspjeh i stalni napredak , kako su nekad govorili braća Wehinger, rezultati su naše dalekovidnosti, pionirskog duha te učinkovitosti. Te su riječi ostavili, kao zvijezde vodilje i budućim generacijama.

Ekspanzija RÖFIX-a
Ono što je započelo kao palionica vapna s izrazito skromnim sredstvima, nakon više desetljeća ekspanzije razvilo se u internacionalni koncern. U preko deset europskih zemalja RÖFIX nudi kompletan asortiman, te je snažan partner izvođačima radova i kupcima građevinskog materijala.

Inovativnim proizvodima, pridavanjem velike važnosti kvaliteti i razvijanju organizacije, RÖFIX-u je uspjelo osigurati velike tržišne udjele u centralnoj i jugoistočnoj Europi. Vrhunac rasta predstavlja sinergiju RÖFIX-a s KREISEL-om, KARBON-om, HASIT-om te FIXIT-om u krovnu organizaciju FIXIT GRUPPE.

Razvoj od proizvođača vapna do specijalista za gotovu žbuku i mort, i danas do dostavljača sistema, karakteriziraju nas kao inovativno poduzeće, koje je uvijek u potrazi za novim rješenjima i korisnicima svojih proizvoda i usluga.

RÖFIX polaže u sveukupan menadžment okoliša

Najbolja strategija za okoliš je spriječiti nastajanje tvari koje zagađuju okoliš. Ključ toga je integracija sistema i procesa. Procesi na kratkim stazama, najbolji su jednostavni proizvodi s malo sadržajnih tvari. Čuvanje prirodnih izvora ovdje označava manji utrošak energije, manji utrošak materijala i manje korisničke površine. Kreativne ideje uvjetuju minimalne troškove proizvodnje, povoljnije održavanje, umanjeno skladištenje rezervnih dijelova i najbolje uvjete za povoljne troškove odlaganje.

U budućnosti ćemo u razvoju, proizvodnji i prodaji naših građevinskih materijala graditi na tradiciji: kvalitete, višestruke mogućnosti oblikovanja u obliku, boji i strukturi tehnologijskim i fizikalnim zahtjevima ekonomičnosti i racionalnosti zaštitno za okoliš.

RÖFIX d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: