PRAKTIČNA RJEŠENJA ZA ODVODNJU I UREĐENJE OKUĆNICE

PRAKTIČNA RJEŠENJA ZA ODVODNJU I UREĐENJE OKUĆNICE

Sve za dom

KALKULATOR MATERIJALA ZA KROV

KONFIGURATOR ZA TUŠ KADE

TREBAM MAJSTORA/PONUDU ZA…

TUŠ KABINE I PARAVANI

TUŠ KABINE I PARAVANI

Moderno uređenje kupaonice

Adresar +

TECE d.o.o.

Opis djelatnosti

Prodaja i proizvodnja cijevi i fazonskih komada za podna grijanja, radijatorska grijanja, zidna grijanja, instalacije tople i hladne vode. Ugradbeni vodokotlići (mokra i suha ugradnja) za bide, pisoare i umivaonike, a za navedene module postoje aktivacijske ploče najrazličitijih boja i oblika. U kompletu alata koji ustupamo za rad prilikom kupovine robe nalaze se škare, kliješta i glave za proširivanje te hidraulički alat za spajanje, sve u dimenzijama od 16 - 32 mm.

PROIZVODNI PROGRAM:

1. TECE CIJEVNI SUSTAVI
- TECEflex system pomične navlake » Kompozitne cijevi za univerzalnu upotrebu (Tehnologija spajanja; Fitinzi; TECEflex instalacija za pitku vodu; TECEflex instalacija grijanja; TECEflex instalacija komprimiranog zraka; TECEflex kompozitne cijevi; TECEflex PE-Xc 5-slojna plastična cijev; TECEflex podno grijanje; TECEflex alati)
- TECElogo sustav mehaničkih (push-fit) spojnica » Brzi sustav mehaničkih spojnica za kompozitne cijevi s konektorima koji se odvijaju i ponovno upotrebljavaju (Tehnologija spajanja; Pitka voda/instalacija grijanja)
- Softver » Programi za izračunavanje ispravnog rješenja u instalacijama u skladu s važećim standardima (TECEdendrit LT / TECEdendrit)
- TECEfloor – energetski učinkovit sustav podnog grijanja » Kompletan sistem podnog grijanja koji služi kao nisko temperaturni sustav razvođenja topline, za grijanje stambenih prostora u novogradnji kao i kod renoviranja koji se sastoji od cijevi za grijanje, pribora za postavljanje, razdjelnika i regulatora

2. TEHNOLOGIJA SKRIVENIH UGRADBENIH SISTEMA U ZIDU
- TECEprofil za suhu ugradnju » Skriveni ugradbeni sistem za suhu izgradnju zida (Potporna struktura; Univerzalni modul; TOTO washlet; Zaštita od požara; Zvučna izolacije; Bez barijera)
- TECEbox mokra gradnja » TECE vodokotlić za mokru gradnju skrivenog ugradbenog sistema u zidu (TECEbox plus, Zvučna izolacija)
- TECEsystem » Industrijski predgotovljene pregrade i skriveni ugradbeni sistemi

3. TEHNOLOGIJA ISPIRANJA
- Toaletni vodokotlić » Skriveni vodokotlić - pouzdan u grubim uvjetima građenja na gradilištima i prikladan za sve TECE tipke za ispiranje
- Izljevni ventil za pisoar » Dugotrajnost i visoka pouzdanost po atraktivnoj cijeni
- Ručka za ispiranje toaleta » Zaokrenite umjesto da pritisnete - ručka za ispiranje toaleta za TECE vodokotlić kao dodatak mnogim vrstama ručki.

4. ODVODNJA
- TECEdrainline » Tuš kanalice s rešetkom - vrhunska kvaliteta i dizajn
- TECEdrainboard » TECE drainboard tuš s drenažnim sustavom bez barijera
- Kanalice » Kanalice za odvodnju unutar i izvan zgrade (TECEstandardline; Pravokutne kanalice; Prorezne kanalice; Prilagođena rješenja)

5. TEHNOLOGIJA SEPARACIJE
- Separator masti » Sustavi s različitom razinom automatizacije (TECEbasika Praktika; TECEbasika Premium Plus; TECEbasika Premium; TECEbasika Classic; TECEbasika Basic; TECEbasika Basic ground installation instalacija u tlu)
- Separator škroba » Za zaštitu od taloga cijevi u vodi koja sadrži škrob u kuhinjskim radnjama i industrijskim kuhinjama.
- Separator lakih tekućina » Ulje i mazivo je zaustavljeno prije nego kontaminiraju vodu

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Druge države

BiH, Crna Gora, Mađarska, Slovenija, Srbija

Adresa

Fallerovo šetalište 16

Mjesto sjedišta

Zagreb

Broj pošte

10000

Telefon

01/ 30 79 000
01/ 56 34 903

Telefax

01/ 30 79 048

Internet adresa

www.tece.com/hr

Sva prodajna mjesta

Reference

Poslovnice/prodajna mjesta

Popis svih prodajnih mjesta

TECE d.o.o., Predstavništvo Sarajevo

Džemala Bijedića 162
71000 Sarajevo, BiH
Tel: +387 (0)63 90 8323
Fax: +385 1 3079 048

Specifičnosti

TECE je osnovan 1955. a njegovi korijeni leže u praksi: Korporacija je pokrenuta kao projektantski ured - zbog čega se u poduzeću do danas nastavila tipična inženjerska kultura pitanja: Može li se ovo učiniti bolje, brže, jednostavnije – atraktivnije?

TECE je poduzeće srednje veličine kojim upravljaju vlasnici i koje karakteriziraju ljudi uključeni u poduzeće. Kultura poduzeća je dugoročan, kontrolirani rast - čija je filozofija biti blizu kupca.

TECE proizvodi i prodaje svoja projektirana kućna rješenja diljem Njemačke i svijeta na osnovi dugotrajnog odnosa s kupcem. Budući da znamo da praksa predstavlja najbolji razvoj proizvoda, često uključujemo naše kupce u razvoj novih proizvoda.

TECE d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: