KAKO DO DOMUSPLUS MONTAŽNE KUĆE

KAKO DO DOMUSPLUS MONTAŽNE KUĆE

Upute korak po korak!

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE OD 30-40%

AKCIJA NA KOMPLETAN LAGER KERAMIKE OD 30-40%

Akcija traje do isteka zaliha!

Adresar +

AKCIJE FASADNIH SUSTAVA
Pogledajte cijene!

INKER INDUSTRIJA KERAMIKE I PORCULANA d.d.

Opis djelatnosti

Proizvodnja sanitarne keramike: WC školjke, umivaonici, bidei, keramički kotlići, stalci za umivaonike i pripadajuća oprema.

KUPAONSKI BRAND ZOOM

Praktičan, suvremen i konkurentan dizajn. To predlaže Zoom, kupaonski brend osmišljen da ponudi korisna, fleksibilna rješenja. Zoom udovoljava najosnovnijim, univerzalnim zahtjevima tržišta: ne odričući se modernog dizajna, on potvrđuje da funkcionalnost leži u jednostavnosti. Zoom to postiže pomoću integralnih, raznolikih i funkcionalnih prijedloga. Serije koje čine brend Zoom imaju širok raspon proizvoda i njihove linije slijede najmoderniji dizajn.

Zoom ne krči nove puteve, nego ga definiraju temeljne vrijednosti: bez sumnje, to je način da se pobjegne od pritisaka koje nameće tržište, braneći jednostavnost. Zoom predstavlja napredne, ekološke, funkcionalne proizvode koji su opremljeni uređajima i automatskim mehanizmima za uštedu vode i energije. Zoom, brend koji zagovara funkcionalnost u kupaonskom prostoru.

Zoom serije sanitarnog porculana su Viva, Neo, Polo, Julija, Bella, Valentina. Uz ove serije Zoom nudi i serije individualnih artikala, slavine, kade, tuš kade te kabine za tuš kade. Serije Viva, Neo i Polo su nove, dok su ostale serije proizvoda preuzete iz postojeće ponude proizvoda Inker.

Moderan stil čini bit serije Viva, raznolikost koja se lako prilagođava svim vrstama boja, naglašavajući svjetlost u bilo kojem prostoru. Funkcionalnost serije NEO savršeno se kombinira s ljepotom njezinih oblika i stvara ambijent posebno stvoren za osobnu njegu. Svestranost definira dizajn serije Polo. Njezine jednostavne, elegantne linije savršeno se kombiniraju sa svim modernim stilovima.

Zoom nudi serije individualnih artikala, jednostavne i funkcionalne serije slavina, akrilne kade modernih i čistih linija, te kombinacije akrilnih tuš kada i tuš kabina koje vam omogućavaju kompletiranje vašeg kupaonskog prostora u najmodernijem stilu.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Druge države

BiH, Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Adresa

Industrijska 1

Mjesto sjedišta

Zaprešić

Broj pošte

10290

Telefon

01/ 33 50 813
01/ 33 50 814

Specifičnosti

Naši proizvodi sanitarnog porculana pod nazivom Zoom proizvedeni su u Inkeru d.d. Zaprešić, jedinom domaćem proizvođaču sanitarne keramike u Hrvatskoj.

Tvrtka sa sjedištem u gradiću Zaprešić, nekoliko kilometara zapadno od Zagreba, osnovana je davne 1953. godine. Tada započinje s proizvodnjom keramičkih pločica i porculanskog posuđa da bi dvije godine kasnije djelatnost proširila i na sanitarnu keramiku.

1958. godine tvrtka doseže vrhunac iskorištenosti svojih kapaciteta, a stručni i tehnički kadar je na temelju četverogodišnjeg iskustva spreman za razvijanje novih tehnologija i oblikovanje proizvoda. Prve sanitarne artikle javnost ima priliku vidjeti iste godine na Zagrebačkom velesajmu.

Razdoblje do 1970. godine obilježeno je brojnim ulaganjima u unapređenje tehnoloških rješenja, dok su 70-te godine više u znaku investicija u modernizaciju. Tako 1972. godine počinje rekonstrukcija Sanitarije gdje se uvode nove peći, dok se već sljedeće godine pušta u pogon nova plinsko-mazutna stanica.

Ratna previranja 90-tih godina značajno utječu na status i poslovnu uspješnost tvrtke. S jedne strane dolazi do gubitka dijela tržišta, a s druge strane do stagnacije u razvoju i tehnologiji.

1991. godine tvrtka mijenja ime u INKER te godinu dana kasnije postaje dioničko društvo. Nova vlasnička struktura tijekom kasnih 90-tih pa sve do dana modernizacijom proizvodnje poboljšava kvalitetu i dizajn proizvoda što otvara mogućnosti za novi uzlet i osvajanje tržišta europskih zemalja.

2006. godine španjolska grupacija ROCA Corporacion Empresarial S.A. preuzima INKER. Dolaskom ROCA-e povećava se kapacitet proizvodnje ulaganjem u nove linije sanitarne keramike te započinje osuvremenjivanje svih procesa u tvrtki.

Naši proizvodi su prisutni u gotovo svakom kućanstvu, školi, bolnici, ustanovi i hotelu u Hrvatskoj!

Ako želite više informacija o produktima Zoom brand-a, molimo vas da nas kontaktirate :

Telefonski broj: +3851 3350 813/814/830/831 (FAX +3351 3310 594)

Adresa: Inker d. d. HRVATSKA, 10290 Zaprešić, Industrijska, 1 Poštanski pretinac / P.O.B. 85

E-mail adresa: info.hr@zoombathrooms.com

INKER INDUSTRIJA KERAMIKE I PORCULANA d.d. se nalazi u ovim kategorijama: