DIZALICE TOPLINE - EKOLOŠKI PRIHVATLJIVO RJEŠENJE ZA GRIJANJE

DIZALICE TOPLINE - EKOLOŠKI PRIHVATLJIVO RJEŠENJE ZA GRIJANJE

Ušteda energije i novca

TUŠ KABINE I PARAVANI

TUŠ KABINE I PARAVANI

Moderno uređenje kupaonice

Adresar +

AKCIJE FASADNIH SUSTAVA
Pogledajte cijene!

BETAFENCE HRVATSKA d.o.o.

Opis djelatnosti

Proizvodnja, prodaja i ugradnja ograda i ogradnih sustava. Vodeći smo europski proizvođač svih vrsta ograda: elektrovarene pocinčane i plastificirane industrijske ograde. Ogradni paneli različitih visina i boja. Pletene i elektrovarene žičane ograde u rolama. Mobilne ograde za gradilišta. Dvorišna vrata. Žičane ograde za autoceste.

Ponudu ogradnih sustava upotpunili smo Locinox proizvodima. U ponudi se nalaze visokokvalitetni sustavi za zaključavanje, brave, prihvati, zasuni, ručke, šarke itd. Locinox sustavi štede vrijeme prilikom izrade vrata, osiguravaju brzu i preciznu ugradnju, te garantiraju dugovječnost i kvalitetu gotovih vrata.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Druge države

BiH

Adresa

Samoborska cesta 106

Mjesto sjedišta

Zagreb

Broj pošte

10000

Telefon

01/ 34 84 444

Specifičnosti

Betafence Hrvatska d.o.o. je belgijsko – hrvatsko poduzeće u većinskom vlasništvu kompanije Betafence NV, Belgija. Poduzeće je osnovano 2008. godine u Zagrebu. Do osnivanja vlastitog poduzeća u Hrvatskoj, Betafence je u posljednjih 15 godina bio prisutan na ovom području preko regionalnih distributera. Osnovna djelatnost poduzeća je distribucija i ugradnja visokokvalitetnih ogradnih sustava Betafence.

Betafence globalno: S tradicijom dužom od 125 godina i prometom od 500 mil €, Betafence je trenutno vodeći svjetski proizvođač i distributer gotovih ogradnih sustava. Betafence zapošljava 2130 radnika u 14 tvornica.

BETAFENCE HRVATSKA d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: