NOVA GENERACIJA UREĐAJA ZA DECENTRALIZIRANU VENTILACIJU

NOVA GENERACIJA UREĐAJA ZA DECENTRALIZIRANU VENTILACIJU

HOVAL d.o.o.

ISKORISTITE BLAGDANSKE POGODNOSTI NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

ISKORISTITE BLAGDANSKE POGODNOSTI NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

Akcija traje do 31.03.2019. ili do isteka zaliha

Adresar +

BETAFENCE HRVATSKA d.o.o.

Opis djelatnosti

Proizvodnja, prodaja i ugradnja ograda i ogradnih sustava. Vodeći smo europski proizvođač svih vrsta ograda: elektrovarene pocinčane i plastificirane industrijske ograde. Ogradni paneli različitih visina i boja. Pletene i elektrovarene žičane ograde u rolama. Mobilne ograde za gradilišta. Dvorišna vrata. Žičane ograde za autoceste.

Ponudu ogradnih sustava upotpunili smo Locinox proizvodima. U ponudi se nalaze visokokvalitetni sustavi za zaključavanje, brave, prihvati, zasuni, ručke, šarke itd. Locinox sustavi štede vrijeme prilikom izrade vrata, osiguravaju brzu i preciznu ugradnju, te garantiraju dugovječnost i kvalitetu gotovih vrata.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Druge države

BiH

Adresa

Samoborska cesta 106

Mjesto sjedišta

Zagreb

Broj pošte

10000

Telefon

01/ 34 84 444

Telefax

01/ 34 84 334

Internet adresa

www.betafence.hr

Reference

Specifičnosti

Betafence Hrvatska d.o.o. je belgijsko – hrvatsko poduzeće u većinskom vlasništvu kompanije Betafence NV, Belgija. Poduzeće je osnovano 2008. godine u Zagrebu. Do osnivanja vlastitog poduzeća u Hrvatskoj, Betafence je u posljednjih 15 godina bio prisutan na ovom području preko regionalnih distributera. Osnovna djelatnost poduzeća je distribucija i ugradnja visokokvalitetnih ogradnih sustava Betafence.

Betafence globalno: S tradicijom dužom od 125 godina i prometom od 500 mil €, Betafence je trenutno vodeći svjetski proizvođač i distributer gotovih ogradnih sustava. Betafence zapošljava 2130 radnika u 14 tvornica.

BETAFENCE HRVATSKA d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: