INOVATIVNI KLIZNI SUSTAV ZA POTPUNU ISKORISTIVOST PROSTORA

INOVATIVNI KLIZNI SUSTAV ZA POTPUNU ISKORISTIVOST PROSTORA

Otpornost na vanjske uvjete

ISKORISTITE TRENUTNE POGODNOSTI NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

ISKORISTITE TRENUTNE POGODNOSTI NA LOŽIŠTA PALAZZETTI

Akcija traje do 30.04.2019. ili do isteka zaliha!

Adresar +

DOMOGRADNJA d.o.o.

Opis djelatnosti

Građevinski radovi: visokogradnja, adaptacije, uređenja, betonski, sanacijski, fasaderski, parketarski, krovopokrivački i elektroinstalaterski radovi. Proizvodnja i dostava svježeg betona. Trgovina građevinskim materijalom. Prodaja nekretnina.

Tvrtka Domogradnja d.o.o. je prodajni zastupnik za Velux i Baumit na području Virovitičko-podravske županije. Velux proizvodi: krovni prozori, opšavi, sjenila, vanjske rolete, oprema za upravljanje.

Kod nas su dostupne fasade, žbuke, ljepila, mortovi i ostali materijali iz prodajne palete Baumit: strojne žbuke, fasadne žbuke i boje, sustavi s toplinskom žbukom, sustavi s laganom žbukom, toplinska zaštita EPS-F pločama.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Adresa

Sajmište 4

Mjesto sjedišta

Virovitica

Broj pošte

33000

Telefon

033/ 73 05 01

Telefax

033/ 80 05 00

Kontakt osoba

gđa Gordana Gregorić; 033/ 80 05 01

Internet adresa

www.domogradnja.com

Specifičnosti

Tvrtka Domogradnja d.o.o. društvo je s ograničenom odgovornošću koje se bavi poslovima graditeljstva, proizvodnje svježeg betona i trgovinom građevnog materijala. Osnivač i direktor društva koje je utemeljeno 1996. godine, je Siniša Gregorić, dipl. ing. građ. Tijekom vremena pokazala se potreba za još nekim vrstama poslova koje će upotpuniti našu osnovnu djelatnost, a to je visokogradnja.

Danas smo u mogućnosti isporučiti Vam sve tražene marke betona s naše betonare, te Vam uz pomoć obučenih radnika pomoći oko odabira i izračuna različitih vrsta građevnih materijala.

Cjelokupno poslovanje tvrtke temelji se na poštivanju dogovorenih rokova i kvaliteti pruženih usluga, a sve u cilju zadovoljstva krajnjeg kupca ili investitora.

Svojim poslovnim rezultatima Domogradnja d.o.o. i svojim radnicima i poslovnim partnerima potvrđuje svoju ozbiljnost i namjeru daljnjeg razvoja. Tvrtka danas broji 40 stalno zaposlenih radnika raznih struka i kvalifikacija potrebnih za kvalitetno obavljanje povjerenih joj poslova.

DOMOGRADNJA d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: