KUPAONSKA LINIJA GEBERIT SELNOVA

KUPAONSKA LINIJA GEBERIT SELNOVA

Klasična bezvremenost.

KALKULATOR MATERIJALA ZA KROV

KONFIGURATOR ZA TUŠ KADE

TREBAM MAJSTORA/PONUDU ZA…

ISKORISTITE OUTLET CIJENE! SNIŽENJE KERAMIKE DO 70%!

ISKORISTITE OUTLET CIJENE! SNIŽENJE KERAMIKE DO 70%!

F.I.C. Outlet

Adresar +

DOMOGRADNJA d.o.o.

Opis djelatnosti

Građevinski radovi: visokogradnja, adaptacije, uređenja, betonski, sanacijski, fasaderski, parketarski, krovopokrivački i elektroinstalaterski radovi. Proizvodnja i dostava svježeg betona. Trgovina građevinskim materijalom. Prodaja nekretnina.

Tvrtka Domogradnja d.o.o. je prodajni zastupnik za Velux i Baumit na području Virovitičko-podravske županije. Velux proizvodi: krovni prozori, opšavi, sjenila, vanjske rolete, oprema za upravljanje.

Kod nas su dostupne fasade, žbuke, ljepila, mortovi i ostali materijali iz prodajne palete Baumit: strojne žbuke, fasadne žbuke i boje, sustavi s toplinskom žbukom, sustavi s laganom žbukom, toplinska zaštita EPS-F pločama.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Adresa

Sajmište 4

Mjesto sjedišta

Virovitica

Broj pošte

33000

Telefon

033/ 73 05 01

Telefax

033/ 80 05 00

Kontakt osoba

gđa Gordana Gregorić; 033/ 80 05 01

Internet adresa

www.domogradnja.com

Specifičnosti

Tvrtka Domogradnja d.o.o. društvo je s ograničenom odgovornošću koje se bavi poslovima graditeljstva, proizvodnje svježeg betona i trgovinom građevnog materijala. Osnivač i direktor društva koje je utemeljeno 1996. godine, je Siniša Gregorić, dipl. ing. građ. Tijekom vremena pokazala se potreba za još nekim vrstama poslova koje će upotpuniti našu osnovnu djelatnost, a to je visokogradnja.

Danas smo u mogućnosti isporučiti Vam sve tražene marke betona s naše betonare, te Vam uz pomoć obučenih radnika pomoći oko odabira i izračuna različitih vrsta građevnih materijala.

Cjelokupno poslovanje tvrtke temelji se na poštivanju dogovorenih rokova i kvaliteti pruženih usluga, a sve u cilju zadovoljstva krajnjeg kupca ili investitora.

Svojim poslovnim rezultatima Domogradnja d.o.o. i svojim radnicima i poslovnim partnerima potvrđuje svoju ozbiljnost i namjeru daljnjeg razvoja. Tvrtka danas broji 40 stalno zaposlenih radnika raznih struka i kvalifikacija potrebnih za kvalitetno obavljanje povjerenih joj poslova.

DOMOGRADNJA d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: