Alubond U.S.A. je metalni kompozitni panel koji se sastoji od dva sloja lima, koji mogu biti od aluminija, nerđajućeg čelika, bakra, cinka, titana i sl. Između limova se nalazi jezgra određenih požaranih karakteristika. U procesu kontinuirane koekstruzije, jezgra se spaja s limovima od kojih mogu obje strane imati završnu dekorativnu obradu. Češće je samo gornji lim dekorativan, a donji je sive boje i nosi osnovne podatke o proizvodu. Alubond USA je registrirana marka tvornice American Building Technologies, koja se nalazi u Rockford Illinois, s proizvodnim bazama u Europi, Bliskom Istoku i Indiji.

STVARANJE ODRŽIVE BUDUĆNOSTI

Alubond U.S.A. se zalaže za održivu budućnost. Ploče koje proizvodi dostupne su u tri požarne klase jezgre i inovativne “eko friendly” zeleni jezgre. Razvojem tržišta na područje Rusije, Saudijske Arabije i Šri Lanke, Alubond USA je postao najveći svjetski proizvođač kompozitnih panea. Kapacitet proizvodnje do lipnja 2012. je bio preko 15.000,000 m² na 10 proizvodnih linija i dvije linija za završno premazivanje.

Dimenzije ploča:

  • Standardna širina: 1250 mm
  • Ostale širine: 1000 mm, 1250 mm, 1500 mm
  • Standardna duljina: 3200 mm, 4000mm
  • Ostale duljine: Custom order upto 11000 mm
  • Standardne debljine: 3 mm, 4 mm, 5 mm, 6 mm
  • Debljine lima: 0.3 mm – 0.5 mm
  • *Napomena: FR A2 – njaveća širina 1500 mm

Tolerancija dimenzija:

  • Duljina: + 4mm
  • Širina: + 2mm
  • Debljina: + 0.2mm do 4mm, + 0.3mm do 6mm
  • Zakrivljenost: (po duljini i/ili širini) najviše 0.8%
  • Pravokutnost: Najviše 5mm
  • Debljina završnog lima: prema međunarodnim standardima

PREDNOSTI PROIZVODA

LAGANA ali iznimno čvrsta i ravna ploča, ekonomičan je izbor završne obloge za kvalitetne fasade zgrada i interijere.
OTPORAN na vremenske uvjete u kombinaciji s kvalitetnim akustičkim, toplinskim i protupožarnim vrijednostima.
VELIK IZBOR završinih površina, uključujući standardne boje, boje s efektom: metalik, granit, furnir, kao i promjenjive tzv. kameleon boje.
VELIKA SAVITLJIVOST omogućuje fleksibilnost oblika, što ga čini svestranim materijalom za postizanje složenih projektantskih rješenja.
ZAVRŠINI SLOJEVI I BOJE Alubond U.S.A., nudi četiri palete boja: pune boje (Solid), metalik (Metallic), svjetlucave boje (Sparkling) i kamen-drvo-metal (Stone-Wood-Metal). Sve su završne površine premazane fluorokarbonom i proizvedene na našim proizvodnim linijama. Posebne boje su također dostupne na zahtjev, u određenim minimalnim količinama. Više pojedinosti pogledajte na našim kartama boja.

REFERENCE

Alubond paneli prisutni su na našem tržištu unazad nekoliko godina. U tom periodu nastali su neki od objekata diljem Hrvatske. Više o referentnim objektima u svijetu pogledajte na stranici proizvođača

RAVAGO BUILDING SOLUTIONS CROATIA d.o.o.
RAVAGO BUILDING SOLUTIONS CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Veleprodaja i isporuka na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi