AKCIJE, POPUSTI I POVOLJNE KUPNJE!

Potražite aktualne akcijske ponude i prođite jeftinije

KALKULATOR MATERIJALA ZA GRADNJU KUĆE

PITAJ ARHITEKTA

TREBAM MAJSTORA/PONUDU ZA…

POGLEDAJTE VIDEO: ELEKTRIČNO UPRAVLJANI VELUX INTEGRA® KROVNI PROZORI I SJENILA

Novosti +

Tjedna akcija u WEB SHOPU namještaja Kende do 1.6.2010.

Ovotjedna akcija u WEB SHOPU namještaja. Ovog tjedna dodatni popust u kategoriji RASPRODAJA !!!

Tjedna akcija namještaja u WEB SHOPU !!!

Ovoga tjedna iskoristite dodatni popust u kategoriji RASPRODAJA u KENDA WEB SHOPU….

RASPRODAJA

Trajna rasprodaja (-20%) svih grupa namještaja, koji izlaze iz asortimana zbog promjene boje, varijante ili nove ponude. Ovdje se mogu pronaći i uzorci sa kućnih sajmova i posljednje količine određenih artikala iz Kenda asortimana.

Ovaj tjedan dodatnih 10% u kategoriji rasprodaja…. ukupno sniženje od 30% vrijedi do 01.06.

(popust vrijedi do 01.06.)

Jednostavno i sigurno – kupujte namještaj od kuće!

U ovom virtualnom izlogu namještaja, može se pogledati namještaj kojeg nema nigdje u Hrvatskoj ili artikle po specijalnim cijenama. WEB SHOP tvrtke Kenda nudi najpovoljniji namještaj na tržištu. Asortiman i ponuda se mijenja prema zahtjevima i interesima posjetitelja. Dostavu je moguće odabrati kao: preuzimanje u OUTLET trgovini u Zaprešiću ili na kućnu adresu specijaliziranim dostavnim tvrtkama. Cijena dostave je transparentna i moguće ju je provjeriti prije kupovine kako bi svaki kupac odabrao najbolje riješenje za sebe. Plaćanje je moguće odabrati kao: nalogom za plaćanje ili kreditnom karticom.

Prodaja namještaja bez maloprodajne marže!

Komparativna prednost e-prodaje posebno je naglašena u KENDA WEB SHOPU. Svi procesi obrade artikala totalno su automatizirani, čime se smanjuje mogućnost pogreške prilikom naručivanja i obrade artikala. Troškovi su smanjeni na minimum i omogučavaju najkonkurentnije cijene na tržištu.

Provjereno u Europi – dostupno odmah!

Svi artikli iz ponude nalaze se na lageru tvrtke Kenda namještaj i dostupni su odmah, ukoliko ih preuzimate u našoj Outlet trgovini namještaja. Dostava na adresu realizira se specijaliziranim dostavnim tvrtkama unutar tjedan dana. Na sve artikle vrijedi jednogodišnje jamstvo izuzev artikala iz rasprodaje. Tvrtka Kenda u suradnji sa svojim partnerima osigurava servis i garancija je idealnog omjera cijene i kvalitete.

Plaćanje na našim web stranicama je sigurno!

Koristimo Ouroboros Payment Gateway servis za Internet naplatu (http://www.ouroboros.hr), koji koristi najsuvremenije tehnologije zaštite od zlouporaba, kao sto je sigurnosni protokol Secure Socket Layer (SSL) s najmanje 128 bitnom enkripcijom podataka, te druge tehnologije i sigurnosne procedure po najvišim standardima. Razmjena osjetljivih podataka izmedu sustava koji obavlja online plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem virtualne privatne mreže (VPN) koja je potpuno zastićena od neautoriziranog pristupa. Osjetljivi podaci o vasoj kreditnoj kartici dostavljaju se online izravno autorizacijskom centru. Da je sigurna komunikacija izmedu vašeg računala i poslužitelja uspostavljena možete znati po tome što će se u dnu vašeg Internet preglednika pojaviti mala ikona u obliku lokota. Ukoliko strelicu miša dovedete iznad lokota, pojavit će se natpis “SSL Secured”, te razina enkripcije koja se koristi (128-bitna).

Vjerujemo da ćete na ovaj način uštedjeti i novac i vrijeme… i tako izabrati najbolje za Vas.

Izvor: KENDA d.o.o.

KENDA d.o.o.

LOKACIJE I DOSTUPNOST

Pogledajte lokacije na karti

Dostava na području cijele Hrvatske. Montaža na području Zagreba i okolice.

Za dodatni info nazovite 095/ 88 55 002
(radnim danom od 8:30-16:30)

Vezane novosti

Vezani tagovi

  1. Akcije, popusti i povoljne kupnje