AKCIJE, POPUSTI I POVOLJNE KUPNJE!

Potražite aktualne akcijske ponude i prođite jeftinije

KALKULATOR MATERIJALA ZA GRADNJU KUĆE

Dođite brzo do informacije o količini i cijeni potrebnog materijala

Registriraj svoju firmu na webgradnja.hrAkcijska cijena do 31.01.2015.

Novogradnja +

Stambeno - poslovna zgrada, Zagreb - Črnomerec Centar

Osnovne informacije

LOKACIJA

Zagreb - Črnomerec Centar

INVESTITOR / PRODAJA

Na upit / PBZ NEKRETNINE d.o.o.

IZVOĐAČ

Na upit

CIJENA KVADRATA

Stanovi: od 1.823 €/m2 do 2.187 €/m2

ROKOVI IZGRADNJE

Datum useljenja: 01.03.2012

KVADRATURA STANOVA

Od 30 m2 do 200 m2

KONTAKT TELEFONI

01/ 63 63 636, 01/ 63 63 643, 01/ 63 63 634

Detaljne informacije

Opis lokacije

Na atraktivnoj lokaciji šireg centra Zagreba, omeđen ulicama Baruna Filipovića, Cankarevom i Gradišćanskom, u izgradnji je poslovno-stambeni kompleks Črnomerec centar na površini od 4 hektara. Novu izgradnju karakterizira dominacija javnog pješačkog prostora.

Unutar svakog od stambenih blokova, kao i između njih, uredit će se parkovi sa šetnicama i dječjim igralištem. Cijeli kompleks je podređen pješaku, tako da u razini prizemlja neće biti parkirnih mjesta niti automobilskog prometa.

Opis objekta i oprema stanova

Stambeno-poslovna zgrada B1 je smještena na jugozapadnom dijelu kompleksa Črnomerec centra, na križanju Cankarove ulice sa zapada i Gradišćanske s juga. Svojim volumenom zgrada formira blok promjenjive katnosti (od 4 do 6 katova) s parkom u unutrašnjem dvorištu. Projektirana su 134 stana površine od 30 do 200 m2, smještena u 6 ulaza.

Na najvišim katovima projektirani su ekskluzivni stanovi sa zelenim vrtovima i terasama te pogledom na Medvednicu i panoramu grada. Južno krilo zgrade predviđeno je za uredske prostore najviše kategorije, dok je prizemlje bloka rezervirano za ugostiteljske, trgovačke i uslužne djelatnosti.

Stambeno poslovna zgrada B1 je smještena na jugozapadnom dijelu kompleksa Črnomerec centra, na križanju Cankarove ulice sa zapada i Gradišćanske s juga. Svojim volumenom zgrada formira blok promjenjive katnosti, s parkom u unutarnjem dvorištu. Na svom jugozapadnom uglu zgrada je najviša i ima šest katova, dok je na sjeveroistočnom uglu najniža i ima 4 kata. Parkiranje za vozila stanara, poslovnih korisnika i gostiju je predviđeno u dvije podzemne etaže, s ukupno 327 parkirnih mjesta.

Promet automobila potpuno je isključen iz razine prizemlja. Površine oko kuće ozelenjene su i uređene kao javni parkovi, šetnice i dječja igrališta. U zgradi B1 su projektirana 134 stana, smještena u 6 ulaza. Stanovi su površine od 30 m2 do 200 m2. Cijena stanova je u rasponu od 1.750,00€/m2 do 2.100,00 €/m2, ovisno o kvadraturi, orijentaciji i etaži. Uz svaki stan je u podzemnim etažama osigurano parkirno mjesto i spremište. Svaki ulaz ima dizalo i stubište, čime je osigurana vertikalna komunikacija od nivoa -2 do zadnje nadzemne etaže.

Svi stanovi opremljeni su vrhunskim materijalima i opremom, s velikim fasadnim stijenama koje u ambijent stana unose obilje svjetla i otvaraju ga prema atraktivnim vanjskim vizurama. Na zadnjim katovima projektirani su ekskluzivni stanovi, sa zelenim vrtovima i terasama, s pogledom na panoramu grada i Medvednicu. U južnom krilu zgrade je smješten suvremeni uredski prostor najviše kategorije. Po vertikali je podjeljen na dva odvojena poslovna prostora, svaki sa svojim, stubištima i dizalima.

Prostori se protežu kroz šest nadzemni etaža i podrum, gdje se nalaze njihova parkirna mjesta i spremišta. U prizemlju bloka predviđeni su prostori za ugostiteljske, trgovačke i uslužne djelatnosti. Lokali i poslovni prostori u prizemlju zgrade imaju površine od 20 m2 do 320 m2.