AKCIJE, POPUSTI I POVOLJNE KUPNJE!

Potražite aktualne akcijske ponude i prođite jeftinije

Sika Croatia d.o.o.
Registriraj svoju firmu na webgradnja.hrAkcijska cijena do 30.04.2015.

Lifestyle +Uređenje eksterijera +

Ležaljke, terasa, vrt, ljeto…

Luksuz koji svatko zaslužuje!

Ne, ne morate biti bogati kako biste si ostvarili snove i imali vrt, terasu i sve što zaslužujete ili želite. Dovoljno je malo kombiniranja i puno rada. Već izlaskom prvih sunčanih zraka, odmor tražimo u hladu našeg vrta okruženi cvijećem i zelenilom. No da bismo se odmarali, potrebno je vrt obraditi nakon zimskog sna. Tišina, mir i spokoj samo su neke od komponenata koje su nam tako prijeko potrebne, a koje možemo dobiti u našem vrtu. Bilo da se radio o kući ili vikendici, uređen vrt je uvijek potreban.

Želje iz snova bi se mogle opisati u nekoliko riječi: velika terasa, zelena trava, vrt, lavanda, masline, viseća ležaljka… Kuća puna svjetla i boja, puteljak koji vodi do plaže, suncobran i barem dvije ležaljke bila bi idealno opisana slika. I velik vrt s udobnom ležaljkom, suncobranima, zelenilom uvijek se nalazi u našim snovima… To je s razlogom! Jer čovjek uvijek teži skladu s prirodom. Ta doza prirodnosti čovjeku je urođena… Za doček prijatelja, roštilje, večere ili samo redovno ispijanje kavice s prijateljicama vrt je poželjno mjesto. Osim zelenila potrebne su nam udobne ležaljke, stol ili stolice koji će upotpuniti naš doživljaj. Danas se u ponudi nalaze različite kombinacije i vrlo je lako pronaći nešto što će vam se svidjeti: funkcionalno, moderno i prilagođeno vašim potrebama.

Iako su naši snovi uglavnom upućeni ka plaži i moru, terasu i vrt iz snova možete imati i u kontinentalnom dijelu. Potrebno je truda i rada, no sve je moguće. Imate li ideju kakav vrt želite, ne odustajte dok je ne ostvarite. Umjesto mirisa mora i šumova valova, vi možete imati žubor vode (umjetnog potoka) koji se danas vrlo lako postavljaju. Ili jeste li kad razmišljali o postavljaju jacuzzija na terasu? Neke od ideja zahtijevaju i veća financijska ulaganja, no snovi se ne ostvaruju preko noći i nema potrebe željeti sve u jednom dahu. Čak ćete ono što godinama čekate više i cijeniti jer ćete znati koliko ste se borili za to. Također, na raspolaganju vam stoje naši stručni savjeti kako biste dobili svoj vrt i uživali u luksuzu koji svatko zaslužuje.

Izvor: DUT d.o.o. interijeri

Fotogalerija

1/4

 • Fotogalerija: Slika 1
 • Fotogalerija: Slika 2
 • Fotogalerija: Slika 3
 • Fotogalerija: Slika 4
 • Fotogalerija: Slika 5
 • Fotogalerija: Slika 6
 • Fotogalerija: Slika 7
 • Fotogalerija: Slika 8
 • Fotogalerija: Slika 9
 • Fotogalerija: Slika 10
 • Fotogalerija: Slika 11
 • Fotogalerija: Slika 12

DUT d.o.o. interijeri

www.dut.hr

www.dizajn-interijera.com.hr

www.interior-design-croatia.com

LOKACIJE

Pogledajte lokacije na karti

Vezani članci

Uredite balkone i terase

Uredite balkone i terase

Balkoni i terase su važan dio stambenog prostora gdje zahvaljujući njima imamo mogućnost proširenja zatvor…

Uređenje balkona i terasa

Uređenje balkona i terasa

Dolaskom sve ljepših dana, balkoni i terase postaju sve važniji dio prostora jer će se na njima provoditi …

Bazeni

Dok su još ne tako davno slovili za neodoljiv dodatak koji “stanuje” samo u luksuznim obiteljs…

Vezani tagovi

 1. Namještaj za eksterijer

Vezane aplikacije