AKCIJE, POPUSTI I POVOLJNE KUPNJE!

Potražite aktualne akcijske ponude i prođite jeftinije

PLANIRAM GRADNJU KUĆE, TREBAM…

Pošaljite upit i odmah dođite do informacija o uštedama, materijalu, cijeni, ponudi…

TREBAM MAJSTORA/PONUDU

Pošaljite upit koji će biti proslijeđen izvođačima/ponuđačima

Članci +

Qbiss by trimo – Nova generacija fasadnih sustava

Obloge objekata zajedno s arhitekturom utjelovljuju generalno gledano razvojni proces oblikovanja objekata. Dolaskom novog modularnog fasadnog sustava Qbiss by trimo, može se smatrati nastankom nove generacije fasadnih sustava.

Qbiss by trimo nije uobičajena fasadna obloga s potkonstrukcijom ili fasada pričvršćena na betonski zid, od opeke ili slično, već je potpuno samostalna arhitekturna obloga zgrade koja kao takva donosi brojne prednosti.

Qbiss by trimo predstavlja tehnički i inovativni proboj u razvoju modularnih fasada. Koncept 5 u 1. koji donosi sustav u razvoju fasadnih obloga ujedinjujući sve željene funkcionalne prednosti visoko kvalitetnih fasada s vrhunskim estetskim izražajom. Kao sustav Qbiss by trimo sadrži modularne fasadne elemente, a brtvljenja su izvedena naglašenim zglobnim spojevima s fugama koje su postavljene vertikalno i horizontalno.

Fasada koja privlači pažnju

U sustavu Qbiss by trimo postoje i opšavni detalji, kutni elementi pa čak i integrirani prozori u fasadi te je stoga Qbiss by trimo fasada ona koja privlači pažnju. Razvoj Qbiss by trimo sustava prati potražnju na tržištu i inovativnost koja se traži od strane arhitekata i dizajnera te posjeduje jedinstveni element fasade, zaobljeni kut. Ova inovacija je nadograđena istaknutim vertikalnim i horizontalnim spojem na tragu današnjeg minimalizma i ravnih glatkih površina. Inovacije u Qbiss by trimo sustavu nisu samo u izgledu nego prate zahtjeve arhitekta i inženjera za strukturne promjene pri izgradnji modernih fasadnih sustava.

Najvažnija odlika Qbiss by trimo sustava je samonosivost, na taj način je smanjena količina potrebne potkonstrukcije, a zid na koji se u konkurentnim sustavima veže potkonstrukcija, u sustavu Qbiss by trimo nije potreban. Na taj način smanjeni su troškovi materijala i izgradnje, a sama montaža je pojednostavljena i skraćena. Qbiss by trimo sustavu osigurava dobar odnos uloženo i dobiveno što se može potvrditi i mjerenjem troška i benefita dobivenog ovim sustavom. Naravno svaki moderni fasadni sustav mora imati mnogo više od estetskoga izgleda i štedljivosti pri izvođenju – gradnji, a Qbiss by trimo nije iznimka u tome.

Odlike sustava Qbiss Trimo

Qbiss by trimo je vatrootporan te na taj način štiti objekat i ljude od požara, a njegova vatrootpornost je dokazana brojnima svjetskima certifikatima u zemljama u kojim kreće u prodaju.

Pravi trošak izvođenja fasade nije samo u materijalu i montaži nego se nalazi i u energetskoj efikasnosti objekta kao žive jedinice. Qbiss by trimo nema termalne mostove jer su isti rješeni sustavom spojeva vertikalnih i horizotalnih zglobova, a vlaga se ne može skupljati u izolativnom materijalu jer je isti zaštićen čeličnim pocinčanim i bojanim limom.

Montaža sustava Qbiss by trimo je inovativna jer upotrebljava način montaže „kao cigla“. S navedenim načinom montaže nadodano je nešto više u smislu dimenzioniranja modula za arhitekte i dizajnere. Qubiss je također moguće dobaviti u sustavu zaštite lima bojom Corus Colorcoat Prisma s kojim se može postići garancija na AKZ lima Qbiss by trimo u trajanju do najviše 25 godina. U standardnom načinu zaštite garancija na AKZ lima iznosi 10 godina za Qbiss by trimo.

Za više informacija slobodno nam se obratite na adresu Trimo građenje d.o.o., Cebini 37, 10010 Buzin – Zagreb
Tel: 01/ 66 22 481
Fax: 01/ 66 22 498
Email: trimo@trimo.hr
www.qbiss.eu

Izvor: TRIMO GRAĐENJE d.o.o.

Pošaljite upit/Info +

Klikom ćete dobiti mogućnost da pošaljete upit i dodatno se informirate o tvrtki/obrtu: TRIMO GRAĐENJE d.o.o.

TRIMO GRAĐENJE d.o.o.

www.trimo.hr

Tel/Fax: 01/ 66 22 481

KONTAKT OSOBA

g. Hrvoje Weiner; 01/ 66 22 482; 098/ 96 25 425

Pogledajte detaljne kontakte

Zapamti me

Vezani članci

Trespa ploče

Trespa ploče

Trespa-ploče pravi su izazov za arhitekte: svestrane, otporne, estetski dotjerane do savršenstva primjenjuju s…

Vezani tagovi

  1. Fasada