AKCIJE, POPUSTI I POVOLJNE KUPNJE!

Potražite aktualne akcijske ponude i prođite jeftinije

Registriraj svoju firmu na webgradnja.hrAkcijska cijena do 31.07.2015.

Adresar +

Zanimaju vas montažne kuće?
Pogledajte katalog i cjenik niskoenergetskih montažnih kuća.

PRESLICA d.o.o.

PRESLICA d.o.o. će Vam dati određene pogodnosti, kada prilikom kontaktiranja navedete da ste posjetitelj portala webgradnja.hr

Opis djelatnosti

Osnovna djelatnost su inženjerski poslovi i tehničko savjetovanje. Proizvodnja i montaža: peći i kamini snage 10 do 30 kW na drva i drvene otpatke. Projektiranje grijanja, ventilacije i klimatizacije stambenih i gospodarskih objekata. Nadzor i kontrola svih vrsta strojarskih radova u fazi izgradnje, rekonstrukcije i održavanja.

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Adresa

Pogledaj lokaciju na karti

Mjesto sjedišta

Gornja Stubica

Broj pošte

49245

Za dodatni info nazovite 095/ 88 55 002
(radnim danom od 8:00-16:00)

Informativna cijena

Obzirom se ne radi o masovnoj - serijskoj proizvodnji i prodaji, uobičajeni postupak je slijedeći: Pregled prostora i detaljna informacija o zahtjevima kupca. Izrada idejnog rješenja i informativne ponude s cijenama. Ugovaranje, proizvodnja i montaža.

Specifičnosti

Osnovni princip je uvažavanje zahtjeva kupca, predlaganje optimalnih tehničkih rješenja za svaki pojedinačni slučaj, fleksibilnost rješenja s nizom specifičnih detalja, jer se peć proizvodi i kompletira u konačni proizvod nakon pregleda prostora i usuglašavanja rješenja s kupcem.

Proizvodnja i montaža peći i kamina snage 10 do 30 kW na drva i drvene otpatke. Sve izvedbe peći su sa cijevnom izvedbom ložišta, a koristi se drvo i drveni otpaci. Izvedena je kao potpuno racionalan tehnički uređaj, koja zadovoljava sve tehničke, ekološke i higijenske uvjete grijanja. Namijenjena je prvenstveno za grijanje stanova i kuća, ali i gospodarskih objekata i sl. Uz lijep izgled kamina ili peći postiže se vrlo ugodno, prirodno, čisto i ekonomično grijanje.

Projektiranje grijanja, ventilacije i klimatizacije stambenih i gospodarskih objekata.

Reference

Osnovne škole, privatni stambeni objekti.

PRESLICA d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama: