AKCIJE, POPUSTI I POVOLJNE KUPNJE!

Potražite aktualne akcijske ponude i prođite jeftinije

TREBAM MAJSTORA/PONUDU

Pošaljite upit koji će biti proslijeđen izvođačima/ponuđačima

Registriraj svoju firmu na webgradnja.hrAkcijska cijena do 30.11.2014.

Adresar +

PILANA VRHOVEC

PILANA VRHOVEC će Vam dati određene pogodnosti, kada prilikom kontaktiranja navedete da ste posjetitelj portala webgradnja.hr

Opis djelatnosti

Proizvodnja i prodaja: PILJENA DRVENA GRAĐA (krovne drvene grede, daske, fosne, letve, štafle); STOLARSKA GRAĐA (građa od jele, smreke, bora ili hrasta); PROFILIRANO DRVO (lamperija, brodski pod, poluoblice); USLUGA PILJENJA (PROREZA) TRUPACA; DRVENE KUĆE (Izrađujemo drvene kuće prema narudžbi).

NOVO: Nudimo usluge sušenja drva u moderniziranom postrojenju (kompjuterizirana sušara).

Županije djelovanja

Cijela Hrvatska

Adresa

Pogledaj lokaciju na karti

Mjesto sjedišta

Jakovlje (Zaprešić)

Broj pošte

10297

Za dodatni info nazovite 095/ 88 55 002

Specifičnosti

Pilana "Vrhovec" počela je s radom davne 1967. godine kada je Stjepan Vrhovec otvorio obrt i kupio gater kojim je počeo vršiti uslužno rezanje trupaca. Nakon nekog vremena i mukotrpnog rada, gater je zamijenjen brentom. Pilana je polako usavršavana, nabavljani su moderniji strojevi, viličari, cirkulari, blanjalice... da bi se došlo do pilane kakva egzistira danas.

U početku je uglavnom vršena usluga proreza trupaca za druge pravne i fizičke osobe, a danas najviše prerađujemo vlastite trupce koje kupujemo od "Hrvatskih šuma d.o.o.". Prerađujemo sve vrste drva, ali najviše jelu i smreku, iz kojih radimo kvalitetnu drvenu građu za krovišta (daske, grede, letve, fosne, štafne, lamperija, brodski pod...). Grede radimo u svim promjerima i dužinama, ovisno o narudžbi kupca. Od "Hrvatskih šuma d.o.o." kupujemo samo zdrave trupce (iz redovite sječe), čime nastojimo kvalitetu građe zadržati u samom vrhu te po tome biti poznati u široj regiji.

Zadovoljstvo kupaca nam je na prvom mjestu stoga nastojimo zadovoljiti sve njihove zahtjeve i rokove isporuke. Želje za daljnji napredak i razvitak pilane su velike i vjerujemo da će se i dalje, sukladno mogućnostima, usavršavati i razvijati.

PILANA VRHOVEC se nalazi u ovim kategorijama: